Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovacs si Petrescu delegati la meciuri din Europa League

Online Sport Online Sport,
Kovacs si Petrescu delegati la meciuri din Europa League

UEFA a anuntat ca doua brigazi din Romania vor oficia in aceasta saptamana la meciuri din Europa League. continuă pe Online Sport

Programul Liga Campionilor si Europa League la judo, organizate in Polivalenta din Bucuresti. Intrarea este libera!

Peste 200 de sportivi vor participa in Champions League si Europa League la judo, intreceri programate sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Fondul total de premiere este de peste 200. 000 de euro.

Radu Tudor: Dezvaluiri despre crima organizata din Europa

Crima organizata este foarte activa in Europa, gruparile mafiote generand venituri de peste 100 de miliarde de euro anual. Iata o lista cu cele mai importante grupari criminale din Europa, scrie Radu Tudor pe.

Producatorul de automobile Ford incepe restructurarea operatiunilor din Europa

Ford Motor a anuntat vineri primul pas in vederea restructurarii afacerii sale neprofitabile din Europa, care ar urma sa implice renuntarea la unele modele, reducerea locurilor de munca si posibil inchiderea unor fabrici, informeaza site-ul autonews. com.

Muntii Apuseni, inclusi de CNN pe lista principalelor destinatii turistice din Europa

Muntii Apuseni au fost inclusi de catre CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate. in articol, CNN a scris despre Muntii Apuseni: Parte din Carpatii Occidentali din.

VIDEO CE Handbal (f): Victorii pentru Franta si Muntenegru n primele meciuri din Grupa Principala 1

Selectionata Frantei a castigat, joi seara, scor 29-23 17-11) partida disputata impotriva reprezentativei din Danemarca, in primul meci din Grupa Principala 1 a Campionatului European de handbal feminin. in cealalta partida din grupa, Muntenegru a trecut de Suedia, scor 30-28 19-15) si a obtinut primele sale puncte.

Everton - Watford inchide etapa din Premier League

Echipele Everton si Watford trag cortina, luni seara, peste etapa a 16-a din prima liga engleza.

Care este, de fapt, cel mai vechi targ de Craciun din Europa? Multi ar raspunde Viena, insa nu e asa!

Targurile de Craciun au devenit deja traditie in Europa. Marile capitale, dar si orasele mici din provincie sunt decorate cu cele mai frumoase ornamente de Craciun, organizeaza targuri cu produse traditionale in speranta ca vor atrage cat mai multi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )