Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mirel Radoi a luat cea mai mare nota la examenele pentru cursurile de licenta UEFA Pro

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi a luat cea mai mare nota la examenele pentru cursurile de licenta UEFA Pro

Federatia Romana de Fotbal a publicat notele antrenorilor care au sustinut examene pentru a putea urma cursurile de licenta UEFA Pro. continuă pe Adevărul

Sectorul din Capitala in care se plateste cea mai mare taxa de gunoi din tara

Incepand cu acest an, locuitorii Sectorului 2 din Bucuresti platesc cea mai mare taxa de gunoi din tara, respectiv 13,25 de lei pe luna, adica 159 de lei pe an. Persoanele care colecteaza deseurile reciclabile beneficiaza de o subventie anuala de 39 de lei, achitand doar 129 de lei.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

Business report: Tara in care traieste cea mai mare comunitate de romani se apropie de recesiune; Cum atrag vecinii bulgari investitii gigant in tara: Daca Volkswagen nu alege Bulgaria, demaram negocieri cu Hyundai

Telegondola din statiunea Borsa va fi construita de un consortiu de firme romanesti si straine. Licitatia pentru lucrarile de executie a telegondolei din statiunea montana Borsa, situata la poalele Muntilor Rodnei, a fost castigata de. Dacia, campioana Europei in ce priveste cresterea cotei de piata. Ce procentaj a obtinut. Constructorul din Mioveni se poate lauda cu cea mai mare crestere.

Cea mai mare pensie de serviciu platita in Romania: 73.890 de lei brut

Cea mai mare pensie de serviciu platita de Casa Nationala de Pensii Publice este de 73. 890 de lei brut si apartine unui fost magistrat. Datele au fost comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare a deputatului PNL Florin Roman.

Mirel Radoi, cea mai mare medie la admiterea pentru licenta Pro

Selectionerul nationalei de tineret, Mirel Radoi, a obtinut cea mai mare medie la examenul de admite.

Topul hackerilor cautati de FBI. Cea mai mare recompensa pe capul unui criminal cibernetic se ridica la 3 milioane de dolari

Pe lista FBI a celor mai cautati hackeri se afla 41 dintre cei mai priceputi criminali cibernetici din lume. Infractiunile comise de acestia variaza de la piratarea unor seriale celebre, precum megaseria HBO Game of Thrones, pana la accesarea ilegala a retelor computerizate ale unui baraj american, a conturilor Yahoo sau crearea malware-ului Zeus.

Un fost procuror comunist incaseaza cea mai mare pensie din Romania

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensiede aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului.

Cea mai mare pensie din Romania: 74.000 de lei, bani primiti lunar de un fost procuror comunist

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensie astronomica, de aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului Forin Roman.

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: Cea mai mare rusine din istoria Romaniei

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

Terorismul alb, cea mai mare amenintare pentru Statele Unite

Informatiile potrivit carora atacatorul de la un magazin Walmart din El Paso, Texas considera ca atacul sau armat era un raspuns la invazia Texasului de catre hispanici au starnit apeluri ca SUA sa trateze amenintarea unor teroristi albi domestici la fel de serios ca amenintarea unor eventuale atacuri ale adeptilor organizatiilor al-Qaida sau Stat Islamic, potrivit The Guardian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )