Libnet.ro
UNICEF

15:17

Programul meciurilor Romaniei in preliminariile EURO 2020. Debutam in deplasare cu Suedia

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor Romaniei in preliminariile EURO 2020. Debutam in deplasare cu Suedia

UEFA a stabilit programul meciurilor in Grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, iar nationala Romaniei va incepe preliminariile in deplasare. continuă pe Online Sport

S-a stabilit programul Romaniei din preliminariile Euro 2020! Cu cine debuteaza tricolorii si cand e meciul cu Spania, de pe teren propriu

UEFA a stabilit programul meciurilor din grupa in care, alaturi de Romania, mai sunt Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta.

Gica Popescu, despre sansa Romaniei dupa tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020

Gica Popescu e de parere ca Romania a avut noroc la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. Baciul spune ca Spania va castiga detasat Grupa F, in timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia si.

Preliminariile EURO 2020: Cu cine joaca Romania si cum a reactionat selectionerul

Pe parcursul weekend-ului, au fost stabilite grupele pentru preliminariile EURO 2020. Cu aceasta ocazia, am aflat cu cine va juca Romania, iar reactiile expertilor nu au intarziat foarte mult. Romania va fi gazda a patru meciuri la EURO 2020, dintre care, unul va fi din optimi. Pana la o calificare insa, tricolorii au de intampinat [] .

Romania si-a aflat adversarele in preliminariile EURO 2020. Grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta!

Duminica de la ora 13:00 a avut loc la Dublin tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile EURO 2020. Romania a fost repartizata in Grupa F alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta. Primele doua se califica la turneul final.

Gica Hagi despre preliminariile EURO 2020: Nu e bine sa ti propui locul doi niciodata, din start, mental, te-ai dus pe o linie care nu e buna

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, considera ca, daca obiectivul nationalei este calificarea la Euro-2020, atunci echipa trebuie sa faca orice e posibil pentru a termina pe locul I al grupei.

EURO 2020: Romnia si va afla duminica adversarele din preliminariile turneului final n care gazduieste patru meciuri pe Arena Nationala

Nationala Romaniei isi afla, duminica, adversarele din preliminariile Euro-2020. Romania este in urna a patra, iar la Campionatul European din 2020 si Bucurestiul va gazdui patru meciuri.

Mircea Lucescu ar fi demisionat daca Turcia infrunta Romania in preliminariile EURO 2020

Aflat pe banca nationalei Turciei, Mircea Lucescu a anuntat ca si-ar fi dat demisia pentru a nu infrunta Romania in calificarile pentru Campionatul European de peste doi ani.

Grupa grea pentru Romania in preliminariile la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta, potrivit tragerii la sorti efectuate duminica la Dublin. Meciurile.

Se cunoaste programul meciurilor pentru EURO 2020! Cand joaca Romania

Calendarul meciurilor din preliminariile pentru Euro 2020, precum si pentru cele patru baraje ale echipelor din Liga Natiunilor, a fost publicat de Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA), relateaza.

EURO 2020: Romnia, n grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe si Malta n preliminariile turneului final

Romania va gazdui patru meciuri la EURO 2020 unul din optimi), insa drumul pana la o calificare va fi unul infernal. Tricolorii au fost repartizati in Grupa F, alaturi de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe si Malta. Se actualizeaza.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )