Libnet.ro
UNICEF

00:06

Kim Rasmussen a fost demis din functia de selectioner al nationalei de handbal feminin a Ungariei

Hotnews Hotnews,
 Kim Rasmussen a fost demis din functia de selectioner al nationalei de handbal feminin a Ungariei

Romania si Ungaria, doua dintre marile dezamagiri ale ultimului Campionat Mondial de handbal feminin, si-au demis antrenorii la inceputul acestei saptamani. continuă pe Hotnews

Mircea Beuran a fost demis din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca medicul Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii. Asta dupa ce.

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii, nu doar din cea de sef de sectie la Spitalul Floreasca, in urma anchetei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii in cazul pacientei arse in sala de operatie, care a murit cateva zile mai tarziu. Mircea Beuran era seful echipei medicale care a efectuat interventia.

Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Spitalul de Urgenta Floreasca a fost amendat de Inspectia Sanitara de Stat cu 20. 000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie, iar chirurgul Mircea Beuran va fi demis din functia de sef de sectie, au declarat surse autorizate pentru HotNews. ro.

Mircea Beuran anunta ca va contesta demiterea sa din functia de la Floreasca: Decizia nu este motivata

Medicul Mircea Beuran a declarat luni, dupa ce a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spitalului Floreasca, ca va contesta decizia prin care a fost eliminat din functie deoarece masura nu a fost motivata, noteaza Mediafax. Despre medicii care il sustin, Beuran spune ca acestia sesizeaza pericolul, deoarece sunt multi sefi de sectie care deranjeaza.

Cristian Tudor Popescu, dupa ce medicul Beuran a fost demis: Nu mai e sef, dar ramane chirurg, poate sa opereze in continuare. Teribil! infiorator! Groaznic!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura dupa ce mai multi medici de la Spitalul Floreasca au anuntat ca intra in greva, dupa ce a fost demis medicul Mircea Beuran, seful echipei medicale care a operat-o pe pacienta care a ars in sala de operatie.

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III, anunta Ministerul Sanatatii in urma anchetei in cazul femeii arse in timpul operatiei la Spitalul Floreasca. Beuran este acuzat ca a incalcat o treime din obligatiile asumate prin contractul de administrare a sectiei. Concluzia este ca incodentul a fost provocat de eroari umane, comise de echipa operatorie. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30. 000 de lei spitalului si intregii echipe operatorii, relateaza News. ro.

Romanca demisa din functia de manager al Academiei de balet a Operei din Viena: Demnitatea actualei echipe de profesori si pianisti a fost incalcata

Romanca Simona Noja-Nebyla, care a fost destituita din functia de director managerial al Academiei de balet a Operei de Stat din Viena, spune ca raportul intocmit de comisia de ancheta nu a luat in seama actuala echipa de profesori si pianisti a academiei, motiv pentru care Noja-Nebyla a publicat o declaratie personala referitoare la scandal.

in jur de o mie de turisti sunt blocati in Franta, dupa ce mai multe zboruri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

Circa o mie de turisti, majoritatea britanici, au fost cazati in regim de urgenta sambata seara in Savoia estul Frantei) dupa anularea zborurilor lor pe Aeroportul Chambery din cauza conditiilor meteo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )