Libnet.ro
UNICEF

15:30

CM Handbal (f): Romania vs Rusia 18-27 Repriza a doua de cosmar - Tricolorele, fara sanse la semifinale

Hotnews Hotnews,
 CM Handbal (f): Romania vs Rusia 18-27 Repriza a doua de cosmar - Tricolorele, fara sanse la semifinale

Nationala de handbal feminin a Romaniei a facut o prima repriza excelenta in fata Rusiei, campioana olimpica, iar tabela arata la pauza 10-10. Au urmat insa 30 de minute de cosmar pentru elevele lui Tomas Ryde. Apararea a fost la pamant, rusoaicele au inscris pe banda rulanta, iar in atac nu a functionat aproape nimic. S-a incheiat 27-18 pentru Rusia, care isi continua seria victoriilor, in timp ce Romania stie sigur ca nu mai are nicio sansa la semifinale. continuă pe Hotnews

Asa am trait Romania - Rusia la Campionatul Mondial de handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei isi continua drumul la Campionatul Mondial din Japonia. Tricolorele au intalnit Rusia, duminica dimineata de la ora 8:00, in prima partida din grupele principale.

Handbal feminin: Romania a fost invinsa de Rusia la Campionatul Mondial din Japonia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa de Rusia cu scorul de 27-18 10-10), duminica, la Kumamoto, in Grupa principala II a Campionatul Mondial din Japonia.

Daca Romania - Rusia s-ar fi terminat in minutul 45, am fi luat nota mare! Carmen Amariei a gasit partea pozitiva, iar Ryde anunta: Nu multe echipe reusesc asta

Romania a iesit deja din lupta pentru medalii, duminica, dupa infrangerea 18-27 in fata Rusiei. Cu zero puncte in Grupa Principala II, Neagu Co nu mai nicio sansa de calificare in semifinale. Cu toate acestea, tricolorele sunt obligate sa gaseasca partile pozitive, in vederea duelurilor cu Suedia si Japonia, decisive pentru stabilirea clasamentului final, iar Carmen Amariei si Tomas Ryde au punctat tocmai aceste aspecte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )