Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Online Sport Online Sport,
Romania in grupele principale la Campionatul Mondial dupa o victorie senzationala cu Ungaria

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut cea mai importanta victorie de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia, scor 28-27 contra Ungariei in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale. continuă pe Online Sport

Programul Romaniei in grupa principala la Campionatul Mondial

Romania a ajuns in primele 12 echipe la Campionatul Mondial din Japonia dupa o victorie senzationala obtinuta in ultimele secunde in fata Ungariei.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

CM Handbal (f): Norvegia, invinsa de Olanda - Cum arata Grupele Principale si cate puncte are fiecare echipa

Olanda a produs surpriza zilei la CM de handbal feminin din Japonia, dupa ce a invins, scor 30-28, pe Norvegia, principala favorita la castigarea trofeului. Romania a trecut dramatic de Ungaria, iar Danemarca a invins Franta, scor 20-18. Intra in material pentru a vedea cum arata Grupele Principale ale competitiei si cate puncte are fiecare echipa.

Romania - Ungaria, un meci colosal: Ce se intampla daca fetele rateaza calificarea in Grupele Principale

Romania e obligata sa invinga Ungaria pentru a merge in Grupele Principale, in timp ce adversarelor le ajunge si un egal in meciul de vineri, avand golaverajul mai bun: +29 fata de -9.

Socul Mondialului de handbal: Franta, detinatoarea trofeului, a ratat Main Round-ul. Cum arata Grupele Principale

Campioana europeana si mondiala in exercitiu, Franta, a ratat iesirea din grupe la editia 2019 a turneului final de la Kumamoto. Danemarca a reusit sa invinga echipa care triumfa in intrecerea mondiala in urma cu doi ani, calificandu-se in dauna nationalei Cocosului Galic in Grupele Principale.

Bratul ferm al Cristinei Neagu ne duce in Top 12! Calificare dramatica pentru Romania, dupa o revenire fantastica in finala cu Ungaria

Romania a invins dramatic Ungaria, 28-27, dupa ce fusese condusa timp de 58 de minute, calificandu-se in grupele principale la Campionatul Mondial de Handbal. Tricolorele au recuperat fabulos un deficit de sase goluri la pauza, dupa o prima repriza modesta, Cristina Neagu inscriind golul victoriei de la 7 m, in ultimele secunde ale partidei.

Romania continua lupta la CM handbal. Cine sunt adversarele tricolorelor in Grupa Principala

Romania se pregateste de Grupele Principale la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, dupa ce a invins dramatic Ungaria, scor 28-27.

CM Handbal (f): Romania vs Kazahstan 22-20 Marele chin

Meciul cu Kazahstan ar fi trebuit sa fie o adevarata plimbare prin parc pentru fetele noastre. Fara Cristina Neagu nu a jucat deloc) si cu multe rezerve, Romania a tremurat serios pentru a invinge o adversara din lumea a treia a handbalului mondial, scor 22-20. Urmeaza doua finale cu Muntenegru si Ungaria, in tentativa fetelelor lui Tomas Ryde de a ajunge in Grupele Principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Calificarea dramatica pentru Romania in grupele principale ale Mondialului de Handbal: Cristina Neagu a marcat in ultimele secunde golul victoriei in meciul cu Ungaria

Nationala Romaniei de handbal feminin a reusit calificarea in grupele principalele ale Campionatului Mondial dupa un meci de cel mai inalt dramatism. intr-un meci in care Ungaria ne-a condus pe tot parcursul.

Handbal feminin: Romania, victorie chinuita cu Kazahstan, la Campionatul Mondial

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut o victorie neasteptat de dificila in fata Kazahst.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )