Libnet.ro
UNICEF

09:15

CM 2018: Primele meciuri din optimi vor avea loc smbata - Franta vs Argentina si Uruguay vs Portugalia

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Primele meciuri din optimi vor avea loc smbata - Franta vs Argentina si Uruguay vs Portugalia

Campionatul Mondial din Rusia si-a consumat faza grupelor, sambata urmand sa aiba loc primele confruntari din optimi. Primul duel al zilei aduce fata in fata doua foste campioane mondiale: Franta vs Argentina. in al doilea meci din seria optimilor, selectionata din Uruguay va da piept cu reprezentativa Portugaliei. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe TVR 1 si TVR HD si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

CEC: Urmatoarele alegeri pentru functia de primar al Chisinaului vor avea loc n 2019

Urmatoarele alegeri pentru functia de primar al municipiului Chisinau vor avea loc odata cu scrutinul local general din iunie 2019, potrivit unei hotarari a Comisiei Electorale Centrale, aprobate vineri, 29 iunie, in urma deciziilor instantelor de judecata care au invalidat alegerile locale noi, anuntaRadio Chisinau. Proiectul a provocat dezbateri in sedinta Comisiei, unii membri pronuntandu-se pentru adoptarea unei alte hotarari.

CM 2018: Continua lupta pentru optimi - Coreea de Sud vs Germania si Serbia vs Brazilia se vor juca miercuri

Miercuri va fi decisa soarta Germaniei campioana mondiala en-titre) la CM din Rusia, dar si cea a Braziliei, vazuta inaintea competitiei una din marile favorite la castigarea trofeului. De la ora 17:00 vor avea loc meciurile din Grupa F, in care toate cele patru echipe au sanse la calificarea in optimi. Germania se va duela cu Coreea de Sud, in timp ce Mexicul va intalni nationala Suediei. Ultimele confruntari ale zilei se vor disputa de la ora 21:00 in Grupa E): Serbia vs Brazilia si Elvetia vs Costa Rica.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, vizibila si din Romania. Cand va avea loc fenomenul

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol va avea loc pe 27 iulie 2018, durata maxima a fazei totale fiind, in anumite regiuni, de 103 minute. Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucuresti,.

Horoscopul zilei 27 iunie 2018. Racii vor avea discutii aprinse cu partenerul de viata

Horoscopul zilei 27 iunie 2018. Racii vor avea discutii aprinse cu partenerul de.

Summitul Trump-Putin ar putea avea loc la Helsinki, dupa reuniunea NATO din 11-12 iulie

Intalnirea Trump-Putin asupra careia ar fi convenit miercuri Casa Alba si Kremlinul ar putea avea loc la Helsinki, Finlanda, dupa summitul NATO din 11-12 iulie, scrie Reuters.

Tenaris CineLatino 2018: proiectii gratuite de filme,de la comedie la documentar, thriller si drama

Umorul in perspectiva romaneasca si braziliana, thrillere pline de suspans si primul documentar care prezinta frumusetea salbatica a Romaniei fac parte din programul editiei cu numarul 7 a festivalului Tenaris CineLatino. Intrarea este libera la toate proiectiile, care vor avea loc intre 3 si 5 iulie in sala Barbu Stirbei a Centrului Judetean de Cultura si Creatie.

LOTO. LOTO 6 din 49. Numere naucitoare extrase joi la LOTO

LOTO 6 din 49 Tragerile loto de joi, 28 iunie, vor avea loc incepand cu ora 17:00 si vor fi transmise inregistrat, incepand cu ora 19:35. LOTO 6 din 49 Joi, 28 iunie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc,.

LOTO. LOTO 6 din 49. ANUNT-BOMBA facut de Loteria Romana inainte de tragerea LOTO 6 DIN 49. Numerele trase joi

LOTO 6 din 49 Tragerile loto de joi, 28 iunie, vor avea loc incepand cu ora 17:00 si vor fi transmise inregistrat, incepand cu ora 19:35. LOTO 6 din 49 Joi, 28 iunie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc,.

HOROSCOP iulie 2018: Zodiile care vor avea noroc in viata personala

Visati sa intalniti iubirea vietii, sa aveti o aventura de neuitati, sa va impacati cu partenerul de viata, sa reparati relatiile cu persoara care va este draga? Vedeti daca va numarati.

HOROSCOP. Ce zodii vor avea noroc cu carul in toata luna iulie

Fie ca e vorba de bani, succes profesional sau cuceriri neasteptate, unii nativi ai zodiacului se vor bucura nespus la mijlocul verii. Afla daca te numeri printre zodiile norocoase ale acestei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )