Libnet.ro
UNICEF

18:45

JO 2018: Programul zilei de duminica al sportivilor romani

Hotnews Hotnews,
 JO 2018: Programul zilei de duminica al sportivilor romani

Sapte sportivi romani vor evolua duminica, la Jocurile Olimpice de la PyeongChang 9-25 februarie), in concursurile de schi fond, sanie si biatlon. Primul care va lua startul va fi Paul Constantin Pepene, in proba de schiatlon masculin 15 km stil clasic + 15 km stil liber), de la ora 8:15. Competitiile pot fi urmarite in direct pe Eurosport si TVR. continuă pe Hotnews

JO 2018: Programul zilei de sambata al sportivilor romani

Patru sportivi romani vor debuta la JO 2018 sambata, zi in care vor fi acorde si primele medalii. Timea Lorincz schi fond), Valentin Cretu, Andrei Turea sanie) si Eva Tofalvi biatlon) vor putea fi vazuti in a doua zi a competitiei de la PyeongChang.

JO 2018: Programul zilei de joi, 8 februarie

Editia cu numarul XXIII a Jocurilor Olimpice de iarna va avea loc la PyeongChang Coreea de Sud), in perioada 9-25 februarie 2018. Primele competitii vor avea loc insa incepand din noaptea de joi n. r. 8 februarie).

Totul despre Jocurile Olimpice de Iarna, care incep azi in Coreea de Sud. Care este obiectivul sportivilor romani prezenti la competitia de la PyeongChang

Jocurile Olimpice de iarna se desfasoara intre 9 si 25 februarie la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde temperaturile se invart in jurul valorii de minus 10 grade, provocand deja nemultumirea participantilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )