Libnet.ro
UNICEF

18:45

LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Kristyna Pliskova 6-4, 1-6, 1-0; Sorana Crstea vs Magdalena Rybarikova 7-5, 3-3

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Kristyna Pliskova 6-4, 1-6, 1-0; Sorana Crstea vs Magdalena Rybarikova 7-5, 3-3

Prima zi a editiei din 2018 a Wimbledon-ului incepe in forta pentru fetele noastre, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea jucand la aceeasi ora n. r. primele meciuri ale zilei de pe terenurile 6, respectiv 11). Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Eurosport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Kristyna Pliskova, Sorana Crstea vs Magdalena Rybarikova (de la ora 13:30)

Prima zi a editiei din 2018 a Wimbledon-ului incepe in forta pentru fetele noastre, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea jucand la aceeasi ora n. r. primele meciuri ale zilei de pe terenurile 6, respectiv 11). Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Eurosport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro de la ora 13:30.

LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Kristyna Pliskova 3-1, Sorana Crstea vs Magdalena Rybarikova 2-2

Prima zi a editiei din 2018 a Wimbledon-ului incepe in forta pentru fetele noastre, Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea jucand la aceeasi ora n. r. primele meciuri ale zilei de pe terenurile 6, respectiv 11). Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Eurosport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Wimbledon: Alexandra Dulgheru si Sorana Crstea, brat la brat n turul doi la Grand Slam-ul londonez

Semifinalista anul trecut la Londra si una din jucatoarele cu o evolutie buna pe iarba, Magdalena Rybarikova nu si-a putut etala jocul, Sorana Cirstea reusind sa ii demonteze piesa cu piesa planul tactic. Jucatoarea noastra a avut castig de cauza in doua seturi 7-5, 6-3), iar calificarea in turul doi de la Wimbledon a venit intr-o ora si 29 de minute. in aceeasi faza a competitiei se afla si Alexandra Dulgheru: 6-4, 1-6, 6-2, cu Kristyna Pliskova.

Wimbledon 2018: dupa Sorana Cirstea, si Alexandra Dulgheru se califica in turul al doilea

Alexandra Dulgheru a trecut in turul al doilea la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Krystina Pliskova, scor 6-4, 1-6, 6-2.

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, victorii FANTASTICE la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru au fost primele romance care au jucat luni la Wimbledon, acestea calificandu-se in turul II. Astfel, Sorana Cirstea, locul 51 WTA, a trecut de Magdalena Rybarikova, locul 19 .

Wimbledon: Cinci jucatoare din Romnia vor debuta luni - Alexandra Dulgheru si Sorana Crstea, primele romnce care vor intra pe teren

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile a intrecerilor din cadrul celui de-al treile turneu de Grand Slam al anului. Ziua de luni va fi una plina pentru jucatoarele din Romania, Alexandra Dulgheru, Sorana Cirstea, Irina Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse urmand sa debuteze in competitia de la Londra.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Austriei (16:10)

Urmariti live text in aceasta pagina dupa ora 16:10 Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )