Libnet.ro
UNICEF

23:00

Roland Garros: Alexandra Dulgheru va evolua duminica - Programul complet al primei zile

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Alexandra Dulgheru va evolua duminica - Programul complet al primei zile

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de duminica27 mai), prima in care vor putea fi urmarite meciuri de pe tablourile principale ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Romania va avea o singura reprezentanta in intrecerile de maine, Alexandra Dulgheru 160 WTA), venita din calificari, urmand sa evolueze impotriva americancei Christina Mchale 85 WTA). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, calificare dramatica pe tabloul principal - A revenit de la 2-5 n decisiv si a salvat o minge de meci

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul 6-1, 5-7, 7-6 7), pe germana Tamara Korpatsch, locul 145 WTA, in ultimul tur al calificarilor turneului de la Roland Garros. Dulgheru a revenit de la 2-5 in decisiv si a salvat o minge de meci. Ea va evolua din nou dupa doi ani pe tabloul principal al unui Grand Slam, fiind a sasea romanca in turul I.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, n turul doi al calificarilor la turneul parizian

Jucatoarea Alexadra Dulgheru, locul 160 WTA, a acces miercuri, in turul doi al calificarilor la turneul de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de japoneza Nao Hibino, numarul 119 mondial.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, n ultima runda a calificarilor

Alexandra Dulgheru locul 160 WTA) a acces, joi, in turul trei al calificarilor la turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe australianca Lizette Cabrera locul 157 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-0.

Roland Garros: Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de marti din calificarile de la Paris

Meciurile din turul I al calificarilor pe tabloul principal feminin de simplu de la Roland Garros au fost afectate, marti, de ploaie. Doua din cele trei romance aflate in preliminarii au avut meciurile disputate in prima mansa intrerupte.

Martina Navratilova prefateaza turneul de la Roland Garros: Apare o mare ndoiala legata de Halep, dupa ce a pierdut att de usor finala de la Roma

Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) o vede pe Simona Halep 1 WTA) principala favorita sa castige turneul de la Roland Garros, care va debuta duminica 27 mai). Totusi, fosta mare jucatoare de tenis precizeaza ca la fel de bine romanca ar putea sa piarda chiar din prima saptamana a competitiei. Apare o mare indoiala legata de Halep, dupa ce a pierdut atat de usor cu Svitolina in finala de la Roma, a spus Navratilova.

Martina Navratilova prefateaza turneul de la Roland Garros: Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a cstiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce n ce mai mare

Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) o vede pe Simona Halep 1 WTA) principala favorita sa castige turneul de la Roland Garros, care va debuta duminica 27 mai). Totusi, fosta mare jucatoare de tenis precizeaza ca la fel de bine romanca ar putea sa piarda chiar din prima saptamana a competitiei. Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a castiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce in ce mai mare, a spus Navratilova.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Dulgheru, a saptea jucatoare din Romania pe tabloul feminin de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, vineri, pe tabloul principal de la Roland Garros dupa un meci dramatic impotriva nemtoaicei Tamara Korpatsch, locul 145 WTA.

Alexandra Dulgheru, in runda finala a calificarilor la Roland Garros

Alexandra Dulgheru a ajuns joi in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )