Libnet.ro
UNICEF

21:17

Adevarul Live: Meci urias pentru handbalul romanesc! De ce fetele au nevoie de o victorie cu Norvegia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Meci urias pentru handbalul romanesc! De ce fetele au nevoie de o victorie cu Norvegia

A devenit o traditie ca luna decembrie sa fie a handbalului. Iar Cristina Neagu si colegele ei au avut pana acum doua evolutii incantatoare la Campionatul European din Franta. continuă pe Adevărul

Romania, meci urias, diseara, la Europeanul de handbal: Fetele intalnesc nationala care a dat lovitura in prima zi

Nationala pregatita de Martin Ambros a debutat in forta la Campionatul European gazduit de Franta, castigand in fata cehoaicelor, scor 31-28 17-11 la pauza).

Adevarul Live, ora 21.00. Anatol Taranu, despre motivele crearii Conventiei Euro-Unioniste si acuzatiile ca in spatele acesteia ar sta Vlad Plahotniuc

Analistul politic Anatol Taranu, unul dintre fondatorii Conventiei Euro-Unioniste din Republica Moldova, vine la Adevarul Live Moldova luni, 3 decembrie, pentru a vorbi despre noua platfforma unionista de la Chisinau, sansele acesteia de a accede in Parlament si de ce a fost nevoie de o noua miscare unionista, in conditiile in care exista deja partide politice unioniste.

Adevarul Live. Regizoarea Anca Damian vorbeste, de la ora 12.00, despre filmul Moon Hotel Kabul

Anca Damian vine, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre cel mai recent lungmetraj al sau, Moon Hotel Kabul, pentru care a primit premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul International de Film de la Varsovia.

Adevarul Live, ora 12.00. Surprizele festivalului Electric Castle 2019

Astazi, de la ora 13. 00, Andi Vanca Head of Communications la Electric Castle) vorbeste, la Adevarul Live, despre artistii care vor urca pe scena pe 17-21 iulie la Castelul Banffy din Bontida Cluj-Napoca) in 2019, despre publicul consumator de festivaluri de muzica si detalii din culisele organizarii unui eveniment care aduna, anual, aproape 200. 000 de tineri.

Mangia, propunere revolutionara pentru fotbalul romanesc

Devis Mangia, antrenorul Universitatii Craiova, vrea ca in fotbalul romanesc sa fie implementata o litera de regulament aplicata in campionatul italian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )