Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Rotterdam: Debut cu dreptul pentru Stan Wawrinka - Victorie n doua seturi cu Benoit Paire

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Debut cu dreptul pentru Stan Wawrinka - Victorie n doua seturi cu Benoit Paire

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka a debutat cu dreptul la turneul ATP de la Rotterdam Olanda), dotat cu premii totale in valoare de 1. 160 euro, invingandu-l in doua seturi, 7-6 7/4), 6-1, pe francezul Benoit Paire, intr-o partida disputata luni. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Marius Copil, n ultimul tur al calificarilor - Victorie cu Scott Griekspoor (273 ATP) dupa un meci de peste doua ore

Marius Copil 56 ATP), cap de serie 3, este la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului ATP de la Rotterdam, dupa ce l-a invins pe olandezul Scott Griekspoor 273 ATP), beneficiarul unui wild card, scor 6-73), 7-62), 7-61).

ATP Rotterdam: Marius Copil, nvins n primul tur de letonul Ernests Gulbis

Marius Copil, prezent pe tabloul principal al competitiei de la Rotterdam in calitate de lucky loser, a fost invins inca din primul tur de letonul Ernests Gulbis 84 ATP), scor 6-2, 6-4. Meciul dintre cei doi a durat o ora si 11 minute.

ATP Rotterdam: Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal

Marius Copil, locul 56 ATP, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de doua milioane de euro.

ATP Rotterdam: Marius Copil, pe tabloul principal n calitate de lucky loser

Tenismenul Marius Copil a fost acceptat pe tabloul principal al turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, dupa ce spaniolul Roberto Bautista Agut s-a retras, accidentat, din competitia cu premii totale de doua milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )