Libnet.ro
UNICEF

14:00

Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de juniori

Filip Jianu 8 ITF), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de juniori de la Australian Open. Romanul in varsta de 17 ani l-a invins in doua seturi pe americanul Toby Alex Kodat 16 ani), scor 7-5, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu s-a calificat n optimile de finala ale probei de juniori

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in turul al treilea al probei de juniori de la Australian Open. Romanul de 17 ani, locul 8 ITF, l-a intrecut pe britanicul Connor Thomson, 18 ani, locul 123 ITF, venit din calificari, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa 64 de minute de joc.

VIDEO Lucas Pouille, lovitura zilei la Australian Open

Lucas Pouille a fost autorul celei mai frumoase lovituri reusite miercuri la Australian Open. in tie-break-ul primului set al meciului cu Milos Raonic, francezul a strans ropote de aplauze dupa un forehand de exceptie in lung de linie. Pouille s-a impus in patru seturi in fata canadianului, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4, calificandu-se pentru prima data in semifinalele unui turneu de Grand Slam.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala de la Australian Open. Karolina Pliskova a obtinut biletele pentru accesul in penultimul act al competitiei de la Mlebourne dupa un meci de poveste cu Serena Williams. Pentru cehoaica urmeaza duelul cu Naomi Osaka, invingatoare in fata Elinei Svitolina. La masculin, Kei Nishikori a fost nevoit sa abandoneze in partida cu Novak Djokovic, care se va intalni in careul de asi cu Lucas Pouille.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille.

Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille. Se actualizeaza.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )