Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj incheie cu o victorie sezonul regulat de Liga I. Cum arata clasamentul actualizat

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj incheie cu o victorie sezonul regulat de Liga I. Cum arata clasamentul actualizat

CFR Cluj incheie sezonul regulat de Liga I cu o victorie, reusita duminica, in fata celor de la CSU Craiova, in deplasare. continuă pe Adevărul

Liga 1: CSU Craiova vs CFR Cluj 0-2 Ardelenii termina sezonul regulat pe primul loc

Formatia CFR Cluj a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CSU Craiova, in etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii incheie sezonul regulat pe primul loc in clasament, cu 52 de puncte, iar CSU Craiova pe pozitia a doua, cu 46 de puncte.

CFR Cluj stinge lumina in Banie si termina in forta sezonul regular

Duelul primelor doua clasate din Liga 1 a fost o afacere transata in favoarea liderului CFR Cluj, formatie care s-a impus la Craiova, cu 2-0.

VIDEO Europa League: CFR Cluj vs Sevilla 1-1 Atat de aproape de victorie - Campioana Romaniei, egalata in minutul 82

CFR Cluj a fost atat de aproape de o victorie mare impotriva Sevillei, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Ciprian Deac a deschis scorul din penalty, in minutul 58, insa trupa lui Lopetegui a egalat pe final de meci, prin marocanul Youssef En Nesyri 82), la primul lor sut pe poarta. Reusita andaluzilor a venit dupa o greseala in lant a ardelenilor, in urma unui corner. Dupa 1-1 in Gruia, Sevilla devine favorita la calificarea in optimi, dar formatia din LaLiga a aratat multe lacune in joc.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

CFR Cluj egalata de Sevilla cu un gol norocos. Calificarea se joaca in Spania

Echipele CFR Cluj si Sevilla au remizat, joi seara, scor 1-1 0-0), in prima mansa din saisprezecimile Europa League.

Asa am trait Craiova - CFR Cluj

Primele doua clasate din Liga 1 s-au duelat, duminica seara, in ultima etapa a sezonului regular.

CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League. Dan Petrescu sceptic cu privire la returul cu Sevilla

Joi seara, in in turul 16-imilor Europa League, CFR Cluj a primit vizita celor de la Sevilla. Cu un stadion plin, la refuz, clujenii au reusit un egal, dar sansele de calificare s-au diminuat si mai mult. CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League Aseara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a .

CFR Cluj - Sevilla 1-1, in saisprezecimile Europa League

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1, in turul saisprezecimilor de finala din Europa League. Amarcat Deac 59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru hent in careu, dupa consultarea VAR.

VIDEO Sevilla castiga inaintea returului cu CFR Cluj (3-0 vs Getafe)

Formatia FC Sevilla, adversara CFR Cluj in Europa League, a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Getafe, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului Spaniei.

CFR Cluj, egala spaniolilor de la FC Sevilla, in Europa League

CFR Cluj si FC Sevilla au terminat la egalitate, 1-1 0-0), joi seara, in prima mansa a saisprezecim.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )