Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cristian Tudor Popescu, reactie uluitoare dupa victoria lui Halep la Wimbledon: M-a naucit. Simona confirma ca e o legenda vie a tenisului

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie uluitoare dupa victoria lui Halep la Wimbledon: M-a naucit. Simona confirma ca e o legenda vie a tenisului

Simona Halep a obtinut primul trofeu la un turneu de Grand Slam in 2019, dupa o victorie incredibila impotriva Serenei Williams, cu socrul de 6-2, 6-2. Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o pe americanca Serena Williams in finala cu 6-2, 6-2. Halep a avut o prima reactie dupa victoria de.

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Stirile ProTV: CTP, despre victoria Simonei la Wimbledon: Una dintre marile zile ale sportului romanesc

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Stirile ProTV performanta istorica a Simonei Halep, prima romanca care a castigat Wimbledon.

Tariceanu dupa victoria lui Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din f.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

Dancila dupa victoria lui Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Gran.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )