Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halepa a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )