Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa. continuă pe Antena3

Klaus Iohanis, comentariu surprinzator dupa ce Halep a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, dupa o victorie incredibila in doua seturi cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Klaus Iohannis a avut o prima reactie la scurt timp dupa.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Klaus Iohannis, dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc, pentru Romania. Si premierul Dancila a felicitat-o pe campioana noastra

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat dupa marea victoriei a Simonei Halep de la Wimbledon si a felicitat-o pe aceasta pentru performanta istorica.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

Klaus Iohannis: Pensiile sunt prea mici. Am promulgat LEGEA dupa ce Dancila m-a asigurat ca sunt bani la buget (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, caa promulgat Legea pensiilor dupa ce rpemierul Viorica Dancila l-a asigurat ca sunt bani la buget. Dupa parerea mea, pensiile sunt prea mici, in.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU GUVERN: Remanierea, doar cu consultarea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca a discutat cu premierul Viorica Dancila des-pre nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar pentru politica regionala. Functia respectiva a ramas vacanta, pana la 1 noiembrie 2019, cand isi va intra in atributii noua componenta a Comisiei Europene, dupa ce titulara portofoliului, Corina Cretu, a demisionat, in urma alegerii ei, in 26 mai, in functia de deputat in Parlamentul European.

Klaus Iohannis, dupa promulgarea Legii pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impune o astfel de lege

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici. Pot sa va spun doua lucruri certe. Primul,.

Klaus Iohannis, atac dur la adresa PSD-ALDE, dupa rapoartele GRECO: Actiunile Guvernului Romaniei sunt in deplina contradictie cu recomandarile organismului european (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, miercuri, dupa publicarea rapoartelor GRECO si a lansat critici dure la adresa guvernarii PSD-ALDE. Seful statului considera ca actiunile Guvernului Romaniei sunt.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )