Libnet.ro
UNICEF

21:47

Liga Campionilor (handbal f): Dulcele gust al revansei - CSM Bucuresti, victorie cu Ferencvaros pe teren propriu

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (handbal f): Dulcele gust al revansei - CSM Bucuresti, victorie cu Ferencvaros pe teren propriu

CSM Bucuresti si-a luat revansa dupa infrangerea drastica suferita la Budapesta cu Ferencvaros. Tigroaicele s-au impus vineri, pe teren propriu, in fata vicecampioanei Ungariei, scor 27-24, in al patrulea meci din Grupa Principala I a Ligii Campionilor. continuă pe Hotnews

CSM Bucuresti ramane in cursa pentru sferturi in Liga Campionilor

Echipa CSM Bucuresti a castigat, vineri seara, duelul cu Ferencvaros Budapesta, in etapa a 4-a a grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin.

FOTBAL: Fenomenul Haaland uimeste in Liga Campionilor

Fotbalul mondial are un nou erou. Norvegianul Erling Braut Haaland 19 ani), noua senzatie a fotbalului european, a reusit o dubla la primul sau meci din Liga Campionilor in tricoul echipei germane Borussia Dortmund, egalandu-l pe polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) in fruntea clasamentului golgheterilor celei mai importante competitii continentale intercluburi.

INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premiera in lumea pariurilor sportive din Romania

Primele patru meciuri eliminatorii din Liga Campionilor 20192020 vin pe Betano alaturi de cote cu marja zero, peste 450 de piete, dar si o optiune in premiera in Romania pentru Atletico - Liverpool, confruntare pe care poti miza pe faptul ca unul sau ambii antrenori vor vedea un cartonas! .

Liga Campionilor revine diseara: Primele doua meciuri sunt stelare! Unde le vedem

La 70 de zile dupa ultimele confruntari din grupe, Liga Campionilor revine, diseara, cu primele doua intalniri din faza optimilor.

Alexandru Mitrita printre marcatorii lui New York City FC in Liga Campionilor CONCACAF (Video)

Semne bune de peste ocean, unde internationalul Alexandru Mitrita a fost integralist la New York City FC in meciul cu San Carlos din Costa Rica, partida din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor din zona CONCACAF America Centrala si de Nord).

VIDEO Liga Campionilor CONCACAF: Mitrita, gol si pasa de gol in partida San Carlos vs New York City (3-5)

Internationalul roman Alexandru Mitrita a marcat un gol si a dat pasa de gol pentru formatia New York City FC, care a invins cu scorul de 5-3 echipa costaricana San Carlos, joi, la Alajuela, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor CONCACAF la fotbal.

Surpriza imensa in Liga Campionilor: finalista de anul trecut, invinsa pe teren propriu. Recital pentru Atalanta

Surprize de proportii, miercuri, in mansa tur a optimilor Ligii Campionilor. Tottenham, finalista de anul trecut, a pierdut la limita meciul de pe teren propriu cu Red Bull Leipzig, printr-un gol inscris din penalty. Totodata, Atalanta, echipa revelatie a fazei grupelor din acest sezon, a facut spectacol la Milano, inscriind doua goluri-capodopera si invingand Valencia cu un categoric 4-1, dupa o serie de ratari uriase ale echipei spaniole.

Liga Campionilor (volei f): Volei Alba Blaj castiga cu Vassas Budapesta, dar rateaza calificarea in sferturi

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a invins marti, pe teren propriu, formatia ungara Vassas Budapesta, scor 3-0, in ultima partida din grupa D a Ligii Campionilor. Rateaza insa calificarea in sferturile competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )