Libnet.ro
UNICEF

23:16

LiveText Romnia - Serbia 0-0 (Pauza) / Tamas, eliminat - Tadic rateaza un penalti

Hotnews Hotnews,
 LiveText Romnia - Serbia 0-0 (Pauza) / Tamas, eliminat - Tadic rateaza un penalti

Dupa o victorie chinuita pe terenul Lituaniei, nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata celui mai important test din grupa de Liga Natiunilor, tricolorii urmand sa dea piept pe Arena Nationala cu puternica formatie a Serbiei. Disputa este in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Liga Natiunilor: Romnia - Serbia 0-0 / Tamas, gafa de ncepator, omul n minus si apararea eroica

Romania a fost dominata de Serbia chiar si atunci cand s-a jucat 11 contra 11 Liga Natiunilor, Grupa 4, Seria C), insa pretentiile ofensive ale tricolorilor s-au stins odata cu eliminarea de amator suferita de Gabi Tamas in prelungirile primei reprize). Tadic a ratat cu nonsalanta penaltiul rezultat, iar in doua repriza tricolorii s-au aparat eroic, cu intreg efectivul. S-a incheiat 0-0, iar formatia pregatita de Cosmin Contra a acumulat sase puncte cu doua mai putin decat adversarii de duminica, liderii ierarhiei).

FINAL Liga Natiunilor: Romnia - Serbia 0-0 / Tamas, gafa de ncepator, omul n minus si apararea eroica

Dupa o victorie chinuita pe terenul Lituaniei, nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata celui mai important test din grupa de Liga Natiunilor, tricolorii urmand sa dea piept pe Arena Nationala cu puternica formatie a Serbiei. Disputa este in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

LiveText Romnia - Serbia 0-0

Dupa o victorie chinuita pe terenul Lituaniei, nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata celui mai important test din grupa de Liga Natiunilor, tricolorii urmand sa dea piept pe Arena Nationala cu puternica formatie a Serbiei. Disputa va putea fi urmarita in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )