Libnet.ro
UNICEF

08:00

Manchester United intoarce spectaculos rezultatul cu Juventus. Victorie la Torino cu gol in minutul 90!

Online Sport Online Sport,
Manchester United intoarce spectaculos rezultatul cu Juventus. Victorie la Torino cu gol in minutul 90!

Cristiano Ronaldo a marcat primul sau gol pentru Juventus in Liga Campionilor, dar reusita portughezului a fost anulata de doua reusite ale celor de la Manchester United pe final de meci, doua goluri venit din faze fixe. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus revenind de la 0-1, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

Liga Campionilor: Manchester United a invins cu 2-1 Juventus, meci arbitrat de Hategan; Real Madrid, 5-0 cu Plzen; Manchester City, 6-0 cu Sahtior

Formatia Manchester United a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, intr-un meci din grupele Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Hategan.

Champions League: Juventus Torino vs Manchester United, meciul serii (Programul televizarilor)

Miercuri vor avea loc ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Juventus si Cristiano Ronaldo isi vor masura din nou fortele cu Manchester United, dupa victoria de pe Old Trafford, in timp ce Real Madrid, cu Santiago Solari pe banca, va merge in Cehia pentru a se confrunta cu Viktoria Plzen si pentru a incerca sa obtina prima victorie in deplasare din aceasta editie a competitiei.

Avancronica meciului Juventus Manchester United. Torinezii au nevoie de un punct pentru calificare

Partida dintre Juventus Torino si Manchester United tine capul de afis, miercuri seara, in Liga Campionilor.

VIDEO Golul de generic al lui Cristiano Ronaldo, insuficient pentru Juventus n nfrngerea cu Manchester United, scor 2-1

Cristiano Ronaldo a deschis scorul in meciul Juventus vs Manchester United, dupa ce a urmarit fantastic pasa trimisa de Bonucci si l-a executat pe De Gea cu un sut fara preluare, insa golul sau nu a fost suficient pentru a aduce victoria. Manchester United a avut o tresarire de orgoliu si a intors scorul in ultimele minute ale partidei, dupa ce Juan Mata a transformat o lovitura libera si Leonardo Bonucci a impins mingea in propria poarta in minutul 90. Jose Mourinho a profitat de moment pentru a-si pune in scena una dintre manifestarile specifice.

Champions League: Manchester United ntoarce scorul si cstiga n ultimele minute cu Juventus, Manchester City si Real Madrid obtin victorii categorice (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Manchester United a reusit sa intoarca scorul in ultimele minute ale partidei cu Juventus, dupa ce Cristiano Ronaldo marcase un gol dintr-un sut fara preluare. in alte meciuri ale serii, Manchester City si Real Madrid au zdrobit Sahtior 6-0), respectiv Plzen 5-0).

Reactia lui Cristiano Ronaldo, dupa esecul lui Juventus in fata lui Manchester United

Sub ochii lui Ovidiu Hategan, Cristiano Ronaldo a reusit primul sau gol pentru Juventus in competitia in care este golgheter absolut.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )