Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu a surclasat una dintre revelatiile de la Australian Open si va juca in semifinale la Strasbourg

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu a surclasat una dintre revelatiile de la Australian Open si va juca in semifinale la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu este in semifinalele turneului de la Strasbourg, dupa o victorie categorica contra unei jucatoare care a impresionat la Australian Open. continuă pe Adevărul

WTA Strasbourg: Mihaela Buzarnescu se califica in semifinale, dupa ce a eliminat un fost lider mondial

Performanta uluitoare reusita de jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu. Ea a reusit, joi, sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Strasbourg Franta), dupa ce a trecut de taiwaneza.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in sferturile de finala la Strasbourg

Mihaela Buzarnescu, locul 32 in clasamentul mondial al tenisului feminin, s-a calificat in sferturile de finala de la Strasbourg.

Una dintre prioritati este siguranta alegerilor

Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook, a declarat, astazi , in cadrul audierii sale la Parlamentul European, in contextul scandalului Cambridge Analytica, ca una dintre prioritatile de top ale companiei este aceea de a impiedica interventiile in desfasurarea alegerilor care urmeaza sa aiba loc in Europa.

Ultima postare de pe Facebook a Laurei, una dintre cele doua tinere moarte in accidentul din Arad. Cunoscutii au ramas socati

Laura Bogdanescu, una dintre cele doua tinere care si-au pierdut viata duminica seara in Arad, a pus o fotografie pe pagina sa de Facebook, cu doar cateva ore inainte de cumplitul accident. Tanara parea.

Tenis WTA: Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru scriu istorie la Strasbourg. Performanta extraordinara reusita de perechea formata din cele doua romance

Tenisul feminin romanesc traverseaza una din cele mai bune perioade din istoria lui. O dovedeste si victoria incredibila obtinuta de doua romance, care au reusit sa le elimine pe principalele favorite in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )