Libnet.ro
UNICEF

18:15

Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Antena3 Antena3,
Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Simona Halep a reusit o victorie fabuloasa in finala turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Halep a obtinut al doilea sau titlu de. continuă pe Antena3

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Asa am trait Simona Halep contra Serena Williams in finala de la Wimbledon

Simona Halep a intalnit-o, sambata, pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 16:00.

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport.

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial.

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

Ce spune Serena Williams despre finala de la Wimbledon cu Simona Halep

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 10 WTA va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a trecut, joi, in semifinale de.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia.

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )