Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania o scoate la capat cu Feroe. Ramanem in carti pentru EURO 2020!

Online Sport Online Sport,
Romania o scoate la capat cu Feroe. Ramanem in carti pentru EURO 2020!

Nationala Romaniei s-a chinuit pentru o victorie cu 3-0 in Insulele Feroe, sambata seara, succes adus tarziu de reusitele lui George Puscas, Alexandru Mitrita si Claudiu Keseru. continuă pe Online Sport

Fotbal feminin: Romania merge la turneul de elita pentru EURO Under 19

Selectionata Romaniei s-a calificat in turul de elita al Campionatului European de fotbal feminin Un.

Romania trece cu 3-0 de Insulele Feroe in calificarile pentru Euro 2020

Romania a trecut cu scorul de 3-0de reprezentativa Insulelor Feroe, intr-un meci din grupa F, disputat sambata in preliminariile Campionatului European 2020. Golurile au fost marcate de George Puscas.

Poza in tatal perfect si scria carti pentru copii, insa in mintea lui bolnava ascunde ceva macabru. Si-a ucis toata familia, dupa care si-a luat viata

Un autor american de carti pentru copii si-a ucis sotia si cei trei copii, dupa care s-a sinucis, scrie presa internationala. inainte de a comite aceasta fapta, Joseph Zaccardi scria pe retelele de.

Romania invinge Insulele Feroe cu 3-0 in preliminariile Euro 2020. Contra muta inspirat in repriza secunda. VIDEO

Romania a invins Insulele Feroe cu 3-0, in deplasare, in runda cu numarul 7 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Golurile tricolorilor au fost marcate de Puscas, Mitrita si Keseru. in urma acestui rezultat, Romania urca pe locul 2 in grupa, cu 13 puncte. De la ora 21:45 se joaca partidele Malta Suedia .

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Inca un post de televiziune din Romania se inchide. Consiliul de Administratie al postului public de televiziune a decis sa inchida canalul TVR HD. Decizia a fost luata in sedinta din data de 4 octombrie, cand membrii din conducere au aprobat demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru transmisia prin satelit si digital-terestra a canalului .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )