Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep a castigat titlul cu numarul 20 al carierei, dupa o finala marca-inregistrata! Fiesta la Dubai

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a castigat titlul cu numarul 20 al carierei, dupa o finala marca-inregistrata! Fiesta la Dubai

Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20, dupa o finala de lupta, in care spiritul sau de gladiatoare a iesit la iveala o data in plus. Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat accidentata. Tatal ei a dat-o de gol. Ce a marturisit la finalul partidei cu Rybakina

Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata. Stere Halep sustine ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia ei pe toata durata partidei. Prima reactie a tatalui Simonei Halep: A fost accidentata! Stere Halep a precizat ca a oprit sa .

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, joi seara, calificarea in semifinalele turneului de la Dubai dupa un nou meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1.

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka.

Asa am trait Simona Halep - Elena Rybakina in finala de la Dubai

Sambata dupa ora 17:00 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA de la Dubai in care s-au intalnit Simona Halep si Elena Rybakina.

Simona Halep despre atmosfera de la meciul cu Jabeur: Ca la Fed Cup sau un meci de fotbal

Pe langa darzenia adversarei din teren, Simona Halep a infruntat miercuri seara si ostilitatea zgomosilor fani tunisieni care i-au scos peri albi arbitrei Maria Cicak.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )