Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep coboara pe locul 3 mondial: Karolina Pliskova este noua campioana de la Roma

B1 B1,
Simona Halep coboara pe locul 3 mondial: Karolina Pliskova este noua campioana de la Roma

Cehoaica Karolina Pliskova s-a impus duminica in finala de la Roma dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta 6-3 6-4 intr-o ora si 27 de minute. Cu aceasta victorie, Karolina Pliskova o depaseste pe. continuă pe B1

DUPA CE KAROLINA PLISKOVA A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROMA: Halep coboara pe locul 3 WTA

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 7 WTA si cap de serie 4, a castigat, astazi, turneul de la Roma, cu premii de 3,4 milioane de euro. Ca urmare a acestui succes, Pliskova o va depasi pe Simona Halep in clasamentul mondial.

Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Simona Halep va fi numarul trei mondial in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni dupa ce turneul de la Roma se va fi incheiat.

Simona Halep, eliminata de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, N. 2 mondial, a fost invinsa de Marketa Vondrousova Cehia), cu 2-6, 7-5, 3-6, joi, in turul 2 al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma si a depasit-o pe Simona Halep in clasamentul WTA

Karolina Pliskova a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, scor 6-3, 6-4. Acesta este primul titlu castigat de cehoaica la Foro Italico, al doilea al sezonului si al 13-lea al carierei. in urma acestui rezultat, Karolina a urcat pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

WTA Roma: Karolina Pliskova s-a calificat in finala / Cehoaica o poate depasi pe Simona Halep in clasament

Karolina Pliskova 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Maria Sakkari 39 WTA), scor 6-4, 6-4. Cehoaica se va duela pentru titlu cu Johanna Konta 42 WTA). in cazul unei victorii, Karolina va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

Halep a pierdut locul 2 mondial: Pe ce pozitie se va afla Simona, incepand de luni, si de ce n-are motive de suparare

Simona Halep a fost afectata de eliminarea ei prematura la Italian Open, insa romanca se poate consola cu faptul ca aceasta situatie nu-i va ingreuna misiunea la French Open 2019 26 mai 9 iunie).

Karolina Pliskova a obtinut titlul de la Roma

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a cucerit, duminica, trofeul in turneul WTA Premier 5 de la Roma dupa o finala contra britanicei Johanna Konta.

WTA Roma: Karolina Pliskova, in semifinale - Victorie muncita impotriva Victoriei Azarenka

Karolina Pliskova s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa o victorie muncita, scor 6-75), 6-2, 6-2, in fata Victoriei Azarenka. Confruntare a durat doua ore si 25 de minute.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )