Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ultimele calcule - Cum mai poate ramne Simona Halep lider mondial - Sanse mici sa-si pastreze locul

Hotnews Hotnews,
 Ultimele calcule - Cum mai poate ramne Simona Halep lider mondial - Sanse mici sa-si pastreze locul

Simona Halep nu si-a putut apara in totalitate cele 1300 de puncte pe care le-a primit pentru finala disputata in 2018 la Australian Open, jucatoarea noastra fiind in pericol evident de a pierde prima pozitie mondiala. Astfel, printre alte calcule, Naomi Osaka si Petra Kvitova sunt la o singura victorie distanta de a o depasi pe Simona. continuă pe Hotnews

Cum mai poate ramane Simona Halep lider mondial

Simona Halep nu si-a putut apara in totalitate cele 1300 de puncte pe care le-a primit pentru finala disputata in 2018 la Australian Open, jucatoarea noastra fiind in pericol evident de a pierde prima.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, examen contra Serenei Williams. Partida care poate anunta un nou sezon de exceptie

Simona Halep si Serena Williams se vor infrunta, luni, in optimile de finala ale Australian Open, intr-o partida de o importanta mult mai mare decat faza in care se desfasoara. Acest meci nu va aduce niciun.

Simona Halep, in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open. Pe cel loc s-a clasat romanca fata de Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber

Simona Halep a fost inclusa in topul celor mai sexy jucatoare de la Australian Open 2019. Sondajul a fost facut printre barbatii inscrisi pe platforma de dating Victoria Milano, cel mai popular site pentru.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open (10:00)

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Ora meciului dintre Simona Halep si Serena Williams

Cel mai asteptat meci al turneului feminin de la Australian Open le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )