Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Online Sport Online Sport,
Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita. continuă pe Online Sport

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Simona Halep a reusit, joi, sa-si asigure prezenta in penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci adjudecat in trei seturi.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Simona Halep a castigat titlul cu numarul 20 al carierei, dupa o finala marca-inregistrata! Fiesta la Dubai

Simona Halep si-a adaugat in palmares, sambata, titlul cu numarul 20, dupa o finala de lupta, in care spiritul sau de gladiatoare a iesit la iveala o data in plus. Constanteanca in varsta de 28 de ani a reusit a treia sa victorie in turneu in trei manse, 3-6, 6-3, 7-65) in finala, in fata Elenei Rybakina 19 WTA).

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )