Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Rezervele Barcelonei au eliminat Interul din Champions League (2-1)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rezervele Barcelonei au eliminat Interul din Champions League (2-1)

Barcelona a venit cu o echipa de rezerve la Milano, pe terenul unui Inter care avea nevoie de victorie pentru a se califica in optimile Champions League. Liderul din Serie A nu a fost capabil sa le faca fata catalanilor, iar formatia lui Ernesto Valverde s-a impus cu 2-1. Din Grupa F au mers mai departe Barcelona si Borussia Dortmund. continuă pe Hotnews

VIDEO Ajax, semifinalista sezonul trecut, eliminata din Champions League (0-1 cu Valencia)

Semifinalista in sezonul trecut si una dintre cele mai frumoase echipe din competitie, Ajax a parasit Champions League inca din faza grupelor, lancierii fiind invinsi, scor 1-0, chiar pe propriul teren de Valencia.

Erik ten Hag, dupa eliminarea din Champions League: in fotbal, nu obtinem mereu ceea ce meritam

Antrenorul Erik ten Hag considera drept deceptionanta si frustranta eliminarea echipei sale, Ajax Am.

(VIDEO) Cea mai frumoasa atmosfera a serii de Champions League

Suporterii infratiti ai echipelor Olympiacos Pireu si Steaua Rosie Belgrad au creat o atmosfera de vis la partida de miercuri seara din ultima etapa a grupelor Champions League.

Champions League: Sahtior, Dinamo Zagreb si Atalanta lupta pentru locul 2 n Grupa C (Programul serii)

Ultimele meciuri din faza grupelor Champions League se disputa miercuri. in Grupele A si B, lucrurile sunt clare in ceea ce priveste echipele calificate in optimi, miza fiind locul 3. Sahtior 6 puncte), Dinamo Zagreb 5 puncte) si Atalanta 4 puncte) spera la locul al doilea in Grupa C, in timp ce Atletico Madrid trebuie sa castige duelul cu Lokomotiv Moscova, in Grupa D, pentru a fi sigura de calificarea in optimi.

Ansu Fati (Barcelona), cel mai tnar marcator din istoria Champions League

Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria Champions League, dupa ce a inscris, in minutul 86, la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, golul de 2-1, la Milano, cu Inter.

Champions League: Ultima sansa pentru calificarea n optimi - Inter vs Barcelona, meciul serii

Ultima etapa din faza grupelor Champions League debuteaza marti, iar batalia pentru calificarea in optimi este una foarte aprinsa. Inter se va duela cu Barcelona, care si-a asigurat deja prezenta in faza urmatoare, in timp ce Dortmund va da piept cu Slavia Praga. Liverpool mai are nevoie de un punct si va evolua in deplasare cu Salzburg, echipa care are la randul sau sanse la calificare. Ajax, Valencia si Chelsea se lupta pentru primele doua locuri in Grupa H.

Champions League: Ansu Fati, pustiul-minune al Barcelonei, bate un nou record

Atacantul Barcelonei Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria moderna a Ligii Campioni.

VIDEO Prima aeronava complet electrica din lume a efectuat primul test de zbor

Prima aeronava complet electrica din lume a efectuat un test de zbor, decoland din orasul canadian Vancouver pentru o cursa de 15 minute, scrie The Guardian, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )