Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Shanghai Masters: Novak Djokovic a inceput cu dreptul cursa de aparare a trofeului - Victorie in doua seturi cu Denis Shapovalov

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Shanghai Masters: Novak Djokovic a inceput cu dreptul cursa de aparare a trofeului - Victorie in doua seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP), principalul favorit si detinatorul trofeului, nu i-a lasat prea multe sanse lui Denis Shapovalov 36 ATP), in turul al doilea al Masters-ului de la Shanghai. Liderul mondial s-a impus cu 6-3, 6-3, calificandu-se in optimile competitiei. continuă pe Hotnews

ATP Tokyo: Novak Djokovic scrie istorie. Sarbul a cucerit titlul cu numarul 76

Tenismanul sarb Novak Djokovic a castigat duminica pentru prima oara turneul ATP de la Tokyo, dotat .

Novak Djokovic, campion pentru prima oara la Tokyo

Novak Djokovic 1 ATP) l-a invins fara probleme, duminica, in finala turneului de la Tokyo, pe John Millman 80 ATP), castigand in premiera acest trofeu si devenind al 11-lea lider mondial care obtine aceasta performanta. Sarbul a castigat astfel cel de-al patrulea trofeu anul acesta.

Shanghai Masters: Roger Federer, calificat in optimi dupa o victorie in doua seturi cu Albert Ramos-Vinolas

Roger Federer 3 ATP), favoritul numarul 2, a debutat cu dreptul la turneul Masters de Shanghai. Elvetianul a trecut in doua seturi de spaniolul Albert Ramos-Vinolas 46 ATP), scor 6-2, 7-65), calificandu-se in optimile competitiei.

Shanghai Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau Romania) Jean-Julien Rojer Olanda), cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in optimile probei de dublu din cadrul turneului Masters de la Shanghai China).

Shanghai Masters: Andy Murray, eliminat in turul doi de Fabio Fognini - Britanicul a servit de doua ori pentru victorie (Rezultatele zilei)

Andy Murray 289 ATP) si Fabio Fognini 12 ATP) au oferit un meci superb in turul doi la Masters-ul de la Shanghai. Dupa ce a pierdut primul set la tie-break, fostul lider mondial a impins partida in decisiv, unde a servit de doua ori pentru victorie. in cele din urma, Murray a trebuit sa se recunoasca invins, scor 6-74), 6-2, 6-72), dupa trei ore si 11 minute de joc.

Shanghai Masters: Andy Murray, in turul doi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata lui Juan Londero

Andy Murray 289 ATP) continua forma buna aratata saptamana trecuta la Beijing. Fostul lider mondial a debutat la Masters-ul de la Shanghai cu o victorie in trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-3, in fata argentinianului Juan Ignacio Londero 56 ATP), venit din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )