Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO WTA Linz: Cori Gauff (15 ani) a reusit surpriza turneului - Victorie in doua seturi cu Kiki Bertens, principala favorita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Linz: Cori Gauff (15 ani) a reusit surpriza turneului - Victorie in doua seturi cu Kiki Bertens, principala favorita

Dupa ce a devenit, miercuri, cea mai tanara jucatoare din istorie calificata in sferturile unui turneu WTA la doar 15 ani si aproape sapte luni), Cori Gauff a reusit surpriza turneului de la Linz si a eliminat-o pe Kiki Bertens, principala favorita. continuă pe Hotnews

WTA Linz: Julia Goerges, eliminata de Andrea Petkovic Victorii pentru Bertens, Alexandrova, Pavlyuchenkova si Gauff (Rezultatele zilei)

Julia Goerges favorita 5) este cel mai important nume care a parasit, miercuri, competitia de la Linz, dupa ce a pierdut duelul cu compatrioata sa Andrea Petkovic, scor 7-62), 6-0, din turul al doilea. Victorii au obtinut Kiki Bertens, Anastasia Pavlyuchenkova, Ekaterina Alexandrova, Jelena Ostapenko turul I), dar si Cori Gauff si Elena Rybakina turul II).

inca un caz zguduie Romania. O minora de 15 ani a fost exploatata sexual de doi barbati. Suma uriasa obtinuta de proxeneti de pe urma fetei

O minora de 15 ani a trecut prin clipe groaznice. Fata a fost racoltata de doi barbati, care au obigat-o sa se prostitueze pentru a castiga de pe urma ei sume uriase. Totul a fost descoperit dupa cateva.

Urmarire ca-n filme in Oradea. Un baiat de 15 ani, baut, a furat o masina si a intrat intr-un politist

Un politist de 30 de ani din Oradea a fost ranit grav in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost lovit de o masina furata. Soferul era un un baiat baut de 15 ani. Potrivit Politiei Bihor, in.

TNI a sarbatorit 15 ani de evenimente de succes!

In weekendul ce tocmai a trecut, a avut loc la Palatul Parlamentului editia aniversara a Targului National Imobiliar TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante si s-a bucurat de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume: FIABCI- Federatia Internationala Imobiliara si NAR - National Association of REALTORS, in calitate de Parteneri Internationali.

TNI a sarbatorit 15 ani de evenimente de succes

Editia aniversara a Targului National Imobiliar TNI 15 ani a reunit 107 companii expozante si s-a bucurat de increderea si sprijinul celor mai importante organizatii imobiliare din lume.

WTA Linz: Belinda Bencic (favorita 2), eliminata in primul tur

Jucatoarea elvetiana Belinda Bencic, favorita numarul doi a turneului WTA de la Linz Austria), a fost eliminata inca din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 euro, fiind invinsa in trei seturi, 6-4, 2-6, 6-2, de germanca Anna-Lena Friedsam, intr-o partida disputata marti.

WTA Linz: Kiki Bertens s-a calificat in sferturi, dupa ce a revenit in fata lui Alison Van Uytvanck (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens, principala favorita a turneului de la Linz, s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o in trei seturi pe belgianca Alison Van Uytvanck. in aceeasi etapa a competitiei au avansat Viktoria Kuzmova, Ekaterina Alexandrova si Kristina Mladenovic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )