Libnet.ro
UNICEF

10:15

WTA Doha: Elina Svitolina, calificata n sferturi - Victorie n doua seturi cu Jelena Ostapenko

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Elina Svitolina, calificata n sferturi - Victorie n doua seturi cu Jelena Ostapenko

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina 7 WTA) si-a asigurat prezenta in sferturile Qatar Total Open de la Doha, dupa o victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko 22 WTA). Ucraineanca s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 20 de minute de joc. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti, mpotriva letonei Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) debuteaza marti la turneul Qatar Total Open de la Doha. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale jucatoarei noastre pe letona Jelena Ostapenko 22 WTA). Ambele jucatoare se afla intr-o perioada nefasta a carierei, o victorie fiind benefica pentru oricare dintre ele. Partida va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport.

WTA Doha: Anastasija Sevastova, eliminata n primul tur (Rezultatele zilei de marti)

Jucatoarea letona de tenis Anastasija Sevastova, favorita numarul 7, a fost eliminata in primul tur al tur al turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 916. 131 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 7-5 7/4), 6-4, de rusoaica Ana Blinkova, intr-o partida disputata marti.

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului Qatar Total Open de la Doha. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

VIDEO WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, parasind turneul Qatar Total Open de la Doha inca din runda inaugurala. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1873 seconds )