Libnet.ro
UNICEF

10:30

WTA Roma: Karolina Pliskova, in semifinale - Victorie muncita impotriva Victoriei Azarenka

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Karolina Pliskova, in semifinale - Victorie muncita impotriva Victoriei Azarenka

Karolina Pliskova s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, dupa o victorie muncita, scor 6-75), 6-2, 6-2, in fata Victoriei Azarenka. Confruntare a durat doua ore si 25 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Maria Sakkari, in semifinale - Victorie in trei seturi cu Kristina Mladenovic

Maria Sakkari 39 WTA) a intregit tabloul semifinalelor de la Roma. Jucatoarea din Grecia a trecut in trei seturi de frantuzoaica Kristina Mladenovic 63 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-0, dupa doua ore si trei minute de joc. Pentru un loc in finala, Sakkari o va infrunta pe Karolina Pliskova, cap de serie numarul patru.

Naomi Osaka, abandon la WTA Roma: Veste deloc buna pentru Simona Halep

Naomi Osaka, liderul mondial din tenisul feminin, a abandonat inainte de sfertul de finala cu Kiki Bertens de la WTA Roma, acuzand o accidentare la mana dreapta, potrivit gsp. ro. Desi la prima vedere ne-am putea.

WTA Roma: Naomi Osaka, forfait - Kiki Bertens, in semifinale fara sa joace

Invingatoare joi in fata Mihaelei Buzarnescu in faza optimilor, Naomi Osaka 1 WTA) a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Nipona a acuzat o accidentare la mana si nu a dorit sa forteze o accidentare si mai grava inainte de startul Roland Garros-ului 26 mai - 9 iunie).

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in optimi dupa ce Julia Goerges a abandonat in decisiv - Duelul cu Naomi Osaka va avea loc tot joi

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Roma, profitand de abandonul Juliei Goerges Germania, 18 WTA). Partida s-a intrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 4-4 in favoarea jucatoarei noastre. Buzarnescu va juca meciul din optimi tot joi, urmand sa o intalneasca pe Naomi Osaka.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

WTA Roma: Serena Williams s-a retras inaintea duelului cu sora sa, Venus

Serena Williams, locul 11 WTA, s-a retras de la turneul de la Roma inaintea duelului cu sora sa Venus, locul 50 WTA, care merge astfel in turul trei.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

WTA Roma: Caroline Wozniacki a abandonat; Aryna Sabalenka, invinsa de Alize Cornet

Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-4, de jucatoarea franceza Alize Cornet, locul 53 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

WTA Roma: Duel intre Serena si Venus Williams in turul al doilea de la Foro Italico

Surorile americane Venus si Serena Williams vor fi adversare in turul al doilea al turneului feminin de tenis de la Roma, dupa ce au reusit sa castige meciurile de debut la aceasta competitie de categoria WTA Premier 5, dotata cu premii totale in valoare de 3. 538 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )