Libnet.ro
UNICEF

14:00

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31). continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Harriet Dart, adversara Simonei Halep in turul doi

Harriet Dart Marea Britanie, 173 WTA), jucatoare venita din calificari, va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea de la Australian Open. Britanica a invins-o in trei seturi pe japoneza Misaki Doi 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-66), dupa doua ore si 49 de minute.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi - Cu ce jucatoare de mare perspectiva va juca

Sorana Cirstea 74 WTA) s-a calificat, luni, in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa o invinga, scor 6-2, 7-65), pe Barbora Strycova Cehia, 34 WTA).

Australian Open: Debut dificil pentru Ashleigh Barty; Naomi Osaka, Serena Williams si Caroline Wozniacki, in turul doi (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty 1 WTA) nu a avut parte de un debut lejer la Australian Open, australianca fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi in confruntarea cu Lesia Tsurenko 120 WTA). Liderul mondial a evitat o mare surpriza, adjudecandu-si urmatoarele doua seturi si obtinand calificarea in turul al doilea 5-7, 6-1, 6-1). Au mai trecut in runda urmatoare jucatoare precum Naomi Osaka, Petra Kvitova, Serena Williams, Petra Martic, Caroline Wozniacki sau Sofia Kenin.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

VIDEO Australian Open: Victorii fara emotii pentru favorite - Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova, in turul doi la Melbourne

Naomi Osaka, Serena Williams si Petra Kvitova au obtinut victorii lejere la debutul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

VIDEO Australian Open: Ashleigh Barty, calificare dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Lesia Tsurenko 120 WTA), ocupanta locului 1 WTA fiind nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul doi de la Australian Open.

VIDEO Rafael Nadal, calificare en-fanfare in turul doi: A cedat doar cinci game-uri

Rafael Nadal a facut pasul spre turul doi de la Australian Open dupa un meci in care a pierdut doar cinci game-uri. Ibericul liderul ierarhiei ATP) a trecut, scor 6-2, 6-3, 6-0, de Hugo Dellien Bolivia, 73 ATP).

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )