Libnet.ro
UNICEF

21:02

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova (de la ora 14:00)

Hotnews Hotnews,
 LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova (de la ora 14:00)

Simona Halep 2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova 44 WTA). Partida se desfasoara pe arena Pietrangeli si poate fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 0-2

Simona Halep 2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova 44 WTA). Partida se desfasoara pe arena Pietrangeli si poate fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 1-2

Simona Halep 2 WTA) debuteaza joi la turneul Premier 5 de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova 44 WTA). Partida se desfasoara pe arena Pietrangeli si poate fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Roma: Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 3-6 / Halep paraseste competitia in turul doi

Finalista in ultimii doi ani la turneul de la Roma, Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata inca din turul al doilea primul meci jucat) la actuala editie. Drumul romancei a fost oprit de Marketa Vondrousova 44 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut si la Indian Wells. Cehoaica a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-3, dupa un meci care a durat doua ore si 10 minute. in setul decisiv, Halep a acuzat probleme medicale la piciorul stang.

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

Simona Halep a facut arena din Roma sa rasune! Ce s-a intamplat in timpul meciului cu Vondrousova

Simona Halep a avut un meci greu in turul II al turneului de la Roma, cu sportiva ceha Marketa Vondrousova. Constanteanca a tras tare si a obtinut in primul set un punct care i-a ridicat in picioare pe spectatorii care au asistat la meci. Simona Halep Marketa Vondrousova s-a jucat in turul II al [] .

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al turneului de la Roma. Romanca are palmares negativ

Pentru ca beneficiaza de statutul de favorita, Simona Halep va debuta la Roma direct in turul secund, urmand sa joace maine cu Marketa Vondrousova, locul 43 WTA.

LIVE Simona Halep in primul meci la Roma. Problema medicala pentru Halep!

Simona Halep continua aventura pe zgura in pregatirea participarii la Roland Garros cu turneul de la Roma. Din cauza ploii care a cazut fara oprire miercuri, organizatorii au programat peste 50 de meciuri joi. In doua dintre acestea ar putea fi implicata si Simona Halep. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )