Libnet.ro
UNICEF

18:30

Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Roma: Nu am avut cea mai buna zi a mea Ce spune despre accidentare

Adevărul Adevărul,
Reactia Simonei Halep dupa eliminarea de la Roma: Nu am avut cea mai buna zi a mea Ce spune despre accidentare

Simona Halep a fost invinsa, joi, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Adevărul

Halep, dupa eliminarea de la Roma: Am o mica problema la picior, dar voi fi bine in cateva zile

Adversara a fost superioara si a meritat saobtina victoria, a sustinut Simona Halep, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de jucatoarea ceha Marketa Vondrousova locul 44 WTA). Halep a.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Vondrousova: Este o jucatoare foarte talentata, va ajunge in top. E greu intotdeauna cu o stangace

Marketa Vondrousova a reusit al doilea succes din tot atatea partide in acest an in fata Simonei Halep. Jucatoarea din Cehia a eliminat-o pe Halep 2-6, 7-5, 6-3) in turul doi de la Roma Premier 5). Simona a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei: Este o jucatoare foarte talentata, va ajunge in top.

CALCULE Cat de mult poate cadea Simona Halep in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului de la Roma, dupa ce a pierdut in trei seturi in fata cehoaicei Marketa Vondrousova.

Mats Wilander: Jocul Simonei Halep pe zgura de la Roland Garros este o opera de arta. Mi-ar placea sa o vad in finala impotriva Serenei Williams. Ar fi finala mea de vis

Fostul tenisman Mats Wilander, castigator a 7 turnee de Grand Slam, a comparat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, jocul Simonei Halep si al lui Rafael Nadal pe zgura de la Roland.

Kiki Bertens, in topul anului 2019! De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Kiki Bertens, in topul anului 2019. De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Marketa Vondrousova, dupa eliminarea Simonei Halep: O bucurie imensa

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 WTA, a fost invinsa de Marketa Vondrousova Cehia), cu 2-6, 7-5, 6-3, joi, in turul 2 al turneului WTA de la Roma.

Care este starea de sanatate a Simonei Halep, inainte de turneul de la Roma. A recunoscut chiar ea

Simona Halep va debuta, miercuri, in turul II al turneului de la Roma, impotriva invingatoarei dintre Marketa Vondrousova 44 WTA) si Barbora Strycova 40 WTA). Sustinatorii sportivei din Constanta sunt curiosi sa afle care este starea de sanatate a Simonei, dupa ce inainte si pe parcursul turneului de la Madrid a acuzat probleme. Sunt foarte [] .

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Cine e Marketa Vondrousova, adversara de azi a Simonei Halep si la ce trebuie sa fie atenta jucatoarea noastra in meciul cu ea

Simona Halep va juca azi, direct in turul II al turneului de la Roma, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova, o adversara pe care a intilnit-o o singura data.

ştiri din Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )