Libnet.ro
UNICEF

11:16

Roland Garros: Dramatism si rasturnari de scor - Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova, duelul din finala

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Dramatism si rasturnari de scor - Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova, duelul din finala

Ashleigh Barty 8 WTA) si Marketa Vondrousova 38 WTA) vor fi protagonistele din finala actualei editii a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Australianca a invins-o dupa un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie, pe americanca Amanda Anisimova, scor 6-74), 6-3, 6-3, in timp ce Vondrousova 19 ani) a trecut in doua seturi de britanica Johanna Konta 26 WTA), scor 7-5, 7-62). continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Dramatism si rasturnari de scor - Ashleigh Barty vs Marketa Vondrousova, duelul din finala

Ashleigh Barty 8 WTA) si Marketa Vondrousova 38 WTA) vor fi protagonistele din finala actualei editii a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Australianca a invins-o dupa un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie, pe americanca Amanda Anisimova, scor 6-74), 6-3, 6-3, in timp ce Vondrousova 19 ani) a trecut in doua seturi de britanica Johanna Konta 26 WTA), scor 7-5, 7-62).

Ashleigh Barty - Marketa Vondrousova, finala din acest an de la Roland Garros

Australianca Ashleigh Barty 23 ani) si cehoaica Marketa Vondrousova 19 ani) vor juca finala feminina a celui de al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Revenire senzationala in semifinale la Roland Garros: Anisimova, cea care a invins-o pe Halep, a intors primul set de la 0-5, 15-40. Victoria i-a apartinut, insa, lui Ashleigh Barty

UPDATE:Setul decisiv a fost castigat tot de autralianca Ashleigh Barty, care obtinuse astfel calificarea in finala de la Paris, scor 6-7 6-3 6-3. in finala aceasta o va intalni pe cehoaica Marketa Vondro.

Ashleigh Barty: Am muncit mult pentru a ajunge in finala Roland Garros

Jucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty a declarat ca a muncit mult in ultimii ani pentru a ajunge sa joace finala turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Ashleigh Barty, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Madison Keys

Ashleigh Barty Australia, 8 WTA) s-a calificat, in premiera, in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut cu 6-3, 7-5 de Madison Keys SUA, 14 WTA).

Roland Garros: Marketa Vondrousova s-a calificat in semifinale / Victorie in fata Petrei Martic

Marketa Vondrousova Cehia, 38 WTA) s-a calificat in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Petra Martic Croatia, 31 WTA), scor 7-61), 7-5, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul, unul foarte disputat, a durat doua ore.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Marketa Vondrousova, dupa ce s-a calificat in finala Roland Garros: Este cea mai frumoasa saptamana din viata mea

Jucatoarea ceha de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat ca traieste cea mai frumoasa saptamana din viata ei, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros.

Revenire senzationala in semifinale la Roland Garros: Anisimova, cea care a invins-o pe Halep, a intors primul set de la 0-5, 15-40

UPDATE:Semifinala de la Roland Garros continua scenariul de film! De data asta, in setul doi, Amanda Anisimova a fost cea care a inceput in forta si a condus cu 3-0 pentru ca apoi sa revina Barty si sa.

Roland Garros, in linie dreapta - Federer vs Nadal si supararea WTA ca semifinalele feminine vor fi departe de Chatrier

Turneul de la Roland Garros a ajuns la faza semifinalelor. Daca la masculin calculele hartiei au iesit perfect, iar organizatorii isi freaca mainile de bucurie Nadal vs Federer si Djokovic vs Thiem), la feminin a cazut si ultima mare favorita odata cu eliminarea Simonei Halep. Fara sa aiba drept de joc pe Chatrier, penultimul act de la fete le va aduce fata in fata pe Barty cu Anisimova si pe Konta cu Vondrousova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )