Libnet.ro
UNICEF

18:45

Roland Garros: Johanna Konta, Petra Martic si Marketa Vondrousova, primele jucatoare calificate in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Johanna Konta, Petra Martic si Marketa Vondrousova, primele jucatoare calificate in sferturi

Johanna Konta Marea Britanie/26 WTA), Petra Martic Croatia/31) si Marketa Vondrousova Cehia/38) sunt primele jucatoare calificate in sferturile Grand Slam-ului de la Paris, dupa ce au trecut de Donna Vekic, Kaia Kanepi, respectiv Anastasija Sevastova. continuă pe Hotnews

LIVE Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea are o sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur.

Asa am trait Sorana Cirstea in turul 2 la Roland Garros

Sorana Cirstea a avut sansa uriasa de a avansa spre fazele superioare la Roland Garros, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie chiar inaintea meciului din primul tur. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Roland Garros: Karolina Pliskova (2 WTA), eliminata in turul trei - Cehoaica a fost invinsa in doua seturi de Petra Martic

Karolina Pliskova 2 WTA), cap de serie numarul doi si una din principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Paris. Cehoaica a acedat in doua seturi in fata croatei Petra Martic 31 WTA), scor 3-6, 3-6.

Reactia Karolinei Pliskova dupa eliminarea prematura de la Roland Garros: Am facut prea multe greseli. Serviciul meu nu a mers deloc

Considerata una din marile favorite la castigarea trofeului, Karolina Plisokova 2 WTA) a fost eliminata pentru al doilea an consecutiv in turul trei de la Roland Garros. Cehoaica a incercat sa explice esecul cu Petra Martic scor 3-6, 3-6), precizand ca a gresit prea mult. in plus, cehoaica a fost tradata de serviciu, principala sa arma. Am facut prea multe greseli. Serviciul meu nu a mers deloc, a spus Pliskova.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

Serena Williams paraseste Roland Garros inaintea meciurilor cu adevarat mari

Pentru Serena Williams turneul din acest an de la Roland Garros s-a incheiat practic inainte de a incepe cu adevarat, adica inaintea saptamanii a doua cand sunt programate meciurile cu greutate.

Irina Begu eliminata in turul 3 la Roland Garros. A ratat mingi de set si a condus in setul doi

Romania ramane cu o singura reprezentanta in proba de simplu de la Roland Garros, dupa ce Irina Begu a fost eliminata sambata seara.

Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Ce se intampla in clasamentul mondial

Lidera mondiala Naomi Osaka a parasit competitia de simplu de la Roland Garros eliminata in turul 3 de Katerina Siniakova.

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep, victorie autoritara pentru un loc in optimile de la Roland Garros

Doar trei game-uri i-a lasat Simona Halep ucrainencei Lesia Tsurenko, sambata, intr-un meci din turul 3 la Roland Garros.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )