Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bianca Andreescu, decizie radicala dupa ce a castigat Rogers Cup. Ce a facut canadianca de origine romana la finalul meciului cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, decizie radicala dupa ce a castigat Rogers Cup. Ce a facut canadianca de origine romana la finalul meciului cu Serena Williams

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, al doilea trofeu major din cariera ei, dupa ce in luna martie triumfase la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu s-a calificat in finala la Rogers Cup

Jucatoarea canadiana Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

VIDEO WTA Toronto: Serena Williams, duel cu Bianca Andreescu pentru titlu, dupa a 500-a victorie pe hard din cariera

Serena Williams SUA, 10 WTA) s-a calificat in finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), scor 1-6, 6-3, 6-3.

Rafael Nadal a castigat Rogers Cup! Spaniolul a bifat un record la care Federer nici macar nu mai poate visa

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a castigat, noaptea trecuta, pentru a doua oara consecutiv Rogers Cup, acesta fiind cel de al 35-lea sau trofeu de Masters 1000, un record.

Bianca Andreescu, mentalitate de mare campioana in discursul dupa castigarea Rogers Cup: Sper sa fie doar inceputul

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a profitat, duminica, de abandonulSerenei Williams in finala de la Toronto si a castigat in premiera Rogers Cup.

Digi Sport: Ce scrie presa internationala despre gestul facut de Bianca Andreescu in timp ce Serena Williams plangea in hohote

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, dupa abandonul Serenei Williams, iar momentele de la final au facut inconjurul lumii. Tanara sportiva din Canada 19 ani) s-a dus langa adversara sa, marea campioana americana, pentru a o consola. Serena Williams 37 de ani) plangea in hohote, iar Bianca Andreescu a mers si a luat-o in brate, dupa care i-a spus cateva cuvinte, in aplauzele celor prezenti.

Schimbari majore in Top 10 WTA, dupa Rogers Cup. Ce se intampla cu Simona Halep, din cauza abandonului de la turneul canadian

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, iar victoria canadiancei de origine romana a influentat si ierarhia la varf din tenisul mondial.

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

Mai joaca Simona Halep la Cincinnati? Mesajul ingrijorator postat dupa accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma sa joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, impotriva invingatoarei dintre Carla Suarez Navarro si Ekaterina Alexandrova. Cu doua zile inainte de debutul in cadrul competitiei, numarul 4 WTA a postat un mesaj ingrijorator pe retelele de socializare si a dat de inteles ca va juca doar daca .

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

Bomba in finala de la Rogers Cup! Bianca Andreescu a castigat trofeul, dar Serena a luat pe toata lumea pe nepregatite

Bianca Andreescu a castigat turneul Rogers Cup de la Toronto, dupa ce adversara ei din finala, Serena Williams, a abandonat dupa doar 19 minute, la scorul de 3-1 pentru adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )