Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu, in rand cu Maria Sharapova, Serena Williams sau Steffi Graf. Povestile jucatoarelor care au cucerit un Grand Slam, pana in 20 de ani

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, in rand cu Maria Sharapova, Serena Williams sau Steffi Graf. Povestile jucatoarelor care au cucerit un Grand Slam, pana in 20 de ani

Prin cucerirea turneului de la US Open, Bianca Andreescu 4 WTA) a intrat in elita jucatoarelor de tenis, care au reusit performanta de a-si adauga palmaresului un turneu de Grand Slam, pana in varsta de 20 de ani. continuă pe Adevărul

DigiSport: Scandal in Canada dupa ce Justin Trudeau a imbratisat-o pe Bianca Andreescu

Bianca Andreescu a castigat US Open si a fost intampinata de mii de canadieni la intoarcerea acasa. La sarbatoarea prilejuita de acest eveniment a participat si premierul Canadei, Justin Trudeau, care le-a multumit parintilor jucatoarei.

Bianca Andreescu, un simbol in Toronto. Cum o omagiaza orasul canadian

Dupa ce Bianca Andreescu 4 WTA) a cucerit primul sau trofeu de Grand Slam, US Open, Toronto a proclamat o zi care sa ii poarta numele, cea de 16 septembrie.

VIDEO Bianca Andreescu, desemnata jucatoarea lunii august in circuitul WTA

Bianca Andreescu 19 ani, locul 5 WTA) a fost aleasa jucatoarea lunii august, in ancheta efectuata de WTA. Jucatoarea canadiana de origine romana a avut un bilant de 13 victorii si nicio infrangere luna trecuta. A participat la doua turnee si le-a castigat pe amandoua: Rogers Cup Premier 5) si US Open Grand Slam).

Bianca Andreescu, un nou premiu de prestigiu. Jucatoarea din Canada a preluat stafeta de la Simona Halep

Noua stea a tenisului feminin, Bianca Andreescu 19 ani) traieste o perioada de vis a carierei in care vestile bune curg.

Presa straina il pune la zid pe Radu Banciu, dupa ce acesta a numit-o maimuta pe Serena Williams

Presa straine are cerneala de varsat si pe numele lui Radu Banciu. Jurnalistii de peste hotare l-au pus la zid pe realizatorul TV, dupa ce a numit-o maimuta pe Serena Williams. Radu Banciu a dat lovitura. A numit-o maimuta pe Serena Williams si a ajuns in presa straina. Numele lui Radu Banciu a ajuns in .

Patrick Mouratoglou: Cred ca timpul o favorizeaza pe Serena Williams. Cu cat va fi mai in forma, cu atat va fi mai periculoasa

Jucatoarea americana Serena Williams devine din ce in ce mai rapida si mai in forma in lupta pentru obtinerea celui de-al 24-lea trofeu de grand slam si sportiva in varsta de 37 de ani inca are timpul de partea ei, in ciuda oportunitatilor ratate, considera antrenorul Patrick Mouratoglou, potrivit Reuters.

Serena Williams l-a facut celebru pe Radu Banciu! Presa mondiala, socata de ce se poate spune la un post TV din Romania

Radu Banciu 49 de ani) foloseste, frecvent, in emisiunea sa de la B1TV, un limbaj care, in alte tari, ar fi de neconceput pentru un jurnalist. Ultima sa iesire la adresa Serenei Williams a facut valuri si in presa internationala.

Digisport: Presa straina reactioneaza dupa derapajul lui Radu Banciu. Ce a putut sa spuna despre Serena Williams si decizia luata de CNCD

Jurnalistul Radu Banciu 49 de ani) a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu suma de 8. 000 de lei aproximativ 1. 700 de euro), pentru remarci rasiste la adresa Serenei Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )