Libnet.ro
UNICEF

19:46

El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Hotnews Hotnews,
 El e cel mai bine platit rugbist din lume: Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams a semnat cu Toronto Wolfpack

Neo-zeelandezul Sonny Bill Williams, de doua ori campion mondial, a semnat cu echipa canadiana Toronto Wolfpack si a devenit cel mai bine platit rugbist din lume. continuă pe Hotnews

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Cand se raspandeste cel mai bine virusul gripal - pe caldura sau pe frig? Avem noroc sau ghinion ca vremea este calda cand vaccinul lipseste?

Virusul gripal se raspandeste cel mai bine cand temperaturile scad aproape de zero grade noaptea, iar ziua, temperatura este undeva in jurul a 10 grade Celsius. Virusului gripal ii plac temperaturile mai scazute, nu chiar inghet, dar undeva intre zero si 10 grade, aceea este temperatura cea mai buna pentru virusul gripal, mai ales daca este si umezeala, a explicat, pentru HotNews. ro, Catalin Apostolescu, medic primar de boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Cel mai mare operator telecom din Bulgaria a fost cumparat pentru 1,2 miliarde euro

Compania bulgara de telecomunicatii si media United Group, detinuta de firma de private equity BC Partners, a anuntat joi ca a ajuns la un acord pentru preluarea Vivacom, cel mai mare operator telecom din Bulgaria, pentru 1,2 miliarde euro, transmite Reuters.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

BOMBA la ANTENA 1! NU o sa-ti vina sa crezi cati BANI castiga, de fapt, VEDETELE care participa la ASIA EXPRESS! Cine a fost PLATIT cel mai BINE

Bomba! S-a aflat cati bani primesc, de fapt, vedetele care participa la showul Asia Express, de la Antena 1.

Burkina Faso, lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani: 37 de morti si 60 de raniti, dupa o ambuscada asupra unui convoi cu angajati ai unei companii miniere canadiene

Burkina Faso a fost lovita de cel mai sangeros atac jihadist din ultimii ani, in conditiile in care, miercuri, a avut loc o ambuscada asupra unui convoi, care transporta angajati ai unei companii miniere.

Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a atras vineri atentia in conferinta de presa in care a fost prezentat Raportul asupra inflatiei, ca deficitul bugetar si dezechilibrul extern din Romania.

Cel mai modern centru de radioterapie din tara va fi construit la Spitalul Universitar din Capitala

Municipiul Bucuresti va beneficia de cel mai modern centru de radioterapie din tara, dupa ce managerul Spitalului Universitar de Urgenta a semnat, astazi, contractul de constructie si dotare. Daca va fi deschis la termen, peste doi ani, centrul va oferi servicii medicale profund necesare bolnavilor cu afectiuni oncologice.

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii.

Isarescu: Ne vom intelege cu noul Guvern pentru a nu avea o politica fiscala discretionara. Vom vedea ce masuri au in vedere in domeniul salarial

Nu suntem nici in prapastie si nici pe marginea ei. Punctul vulnerabil e ca cea mai mare parte a cresterii economice este bazata pe consum. Consumul si-a mentinut ritmul inalt de crestere, dar aceasta crestere NU este la un nivel sustenabil. intr-un fel sau altul se va atenua si cel mai bine ar fi sa o facem prin masuri intelepte, a spus vineri guvernatorul BNR, la prezentarea Raportului trimestrial privind inflatia. HotNews. ro a transmis LIFE VIDEO conferinta BNR.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )