Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie radicala luata de Serena Williams: Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii nu va participa la Turneul Campionilor

B1 B1,
Decizie radicala luata de Serena Williams: Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii nu va participa la Turneul Campionilor

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la Turneul Campioanilor care va avea loc la finalul anului in China la Shenzhen. Sportiva americanca nu era oricum sigura de prezenta la turneu, fiind clasata . continuă pe B1

VIDEO Denisa Dedu, desemnata cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare a primei etape a Ligii Campionilor, in ancheta realizata pe contul de Facebook al competitiei.

Handbal: Denisa Dedu, cea mai buna jucatoare a primei etape din Liga Campionilor

Handbalista romana Denisa Dedu, portarul echipei CSM Bucuresti, a fost aleasa cea mai buna jucatoare.

Cea mai buna prelata auto, pentru protejarea masinii impotriva intemperiilor atmosferice Acum nu-ti mai este frica de vreme rea!

Cauti o prelata auto pentru a-ti proteja masina de vremea rea, de soare, vant cu praf si nisip, sau de alte forme de poluare? Alege un produs de buna calitate, care sa fie ca o haina impermeabila,.

Cea mai buna reteta de MICI din cate exista: Uite MARELE secret!

Marele secret a fost dezvaluit si e extrem de simplu. Daca respectati o serie de indicatii, va veti bucura de cei mai aromati si deliciosi mici pe care i-ati gustat vreodata! DIVORTUL ANULUI! ANAMARIA.

Pavel Filip vrea resetarea clasei politice: Alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie in situatia actuala

Liderul PDM, ex-premierul Pavel Filip, considera ca cea mai buna solutie pentru situatia actuala din Republica Moldova sunt alegerile parlamentare anticipate, pentru ca la guvernare se afla o alianta nefireasca.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Bigstep.ro ofera cea mai buna incaltaminte pentru copii

Cauti cea mai buna oferta de angajari videochat in Bucuresti? Iata ce avantaje trebuie sa includa

Trump: Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria SUA Am plecat la razboi din cauza unei presupuneri false: arme de distrugere in masa

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, la trei zile dupa ce a anuntat retragerea trupelor americane din sectoarele apropiate de granita turca, in nordul Siriei, scrie AFP.

Strategia lui Trump in afacerea Ucrainagate: Atacul este cea mai buna aparare

In eforturile de combatere a unei posibile proceduri de destituire, presedintele Donald Trump a adoptat un argument zdrobitor pentru a-si apara solicitarile adresate autoritatilor ucrainene de a-i investiga pe candidatul democrat la alegerile prezidentiale Joe Biden, pe care l-a numit dreptul sau absolut de a cere liderilor straini sa il ajute sa eradicheze coruptia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )