Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala de la Australian Open. Karolina Pliskova a obtinut biletele pentru accesul in penultimul act al competitiei de la Mlebourne dupa un meci de poveste cu Serena Williams. Pentru cehoaica urmeaza duelul cu Naomi Osaka, invingatoare in fata Elinei Svitolina. La masculin, Kei Nishikori a fost nevoit sa abandoneze in partida cu Novak Djokovic, care se va intalni in careul de asi cu Lucas Pouille. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Ziua de luni a adus in scena la Melbourne duelul dintre Simona Halep si Serena Williams. Parcursul liderului mondial la editia din acest an de la Australian Open s-a oprit in optimi, dupa ce a cedat in fata americancei, scor 1-6, 6-4, 4-6. in sferturile de finala au mai ajuns nume importante precum Novak Djokovic, Naomi Osaka, Kei Nishikori, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de luni de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Saptamana s-a incheiat la Australian Open cu o zi plina de surprize si rezultate neasteptate. Roger Federer castigator in ultimii doi ani la Melbourne), Marin Cilic finalist la editia din 2018), Angelique Kerber, Sloane Stephens sau Maria Sharapova si-au luat la revedere de la primul Grand Slam al anului inca din faza optimilor. Au ajuns in sferturi jucatori precum Rafael Nadal, Ashleigh Barty, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista Agut sau Petra Kvitova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

VIDEO Lucas Pouille, lovitura zilei la Australian Open

Lucas Pouille a fost autorul celei mai frumoase lovituri reusite miercuri la Australian Open. in tie-break-ul primului set al meciului cu Milos Raonic, francezul a strans ropote de aplauze dupa un forehand de exceptie in lung de linie. Pouille s-a impus in patru seturi in fata canadianului, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4, calificandu-se pentru prima data in semifinalele unui turneu de Grand Slam.

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Cea mai frumoasa lovitura a zilei de marti de la Australian Open a fost reusita de Rafael Nadal. in setul al doilea al partidei cu Frances Tiafoe 39 ATP), ibericul si-a surprins adversarul cu al sau forehand incredibil. Nadal l-a invins in trei seturi pe Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2, calificandu-se pentru a sasea oara in semifinale la Melbourne.

VIDEO Kei Nishikori, lovitura zilei la Australian Open

Kei Nishikori 9 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei de luni de la Australian Open, dupa un schimb impresionant de mingi cu Pablo Carreno-Busta 23 ATP). Partida contand pentru calificarea in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne se afla in acest moment in setul decisiv.

VIDEO Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Roger Federer 3 ATP) a oferit cea mai frumoasa lovitura a zilei de duminica de la Australian Open, in partida pierduta in fata lui Stefanos Tsitsipas. in tie-break-ul setului al patrulea, la 2-1 pentru grec, Fedex si-a adjudecat un schimb de mingi intens gratie unei lovituri superbe de forehand la care Tsitsipas nu a mai putut interveni.

Ultima bomba de la Australian Open: A iesit si o fosta campioana de la US Open, dupa un meci superb

Ziua marilor surprize la Australian Open 2019 a adus eliminarea unor nume grele, atat la feminin, cat si la masculin.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )