Libnet.ro
UNICEF

14:15

Halep s-a intors in tara dupa Australian Open: Voi lua cateva zile de pauza Ce zice despre colaborarea cu Van Cleemput

Adevărul Adevărul,
Halep s-a intors in tara dupa Australian Open: Voi lua cateva zile de pauza Ce zice despre colaborarea cu Van Cleemput

Simona Halep a revenit in Romania dupa eliminarea din optimile de la Australian Open, unde a fost invinsa, scor 1-6, 6-4. 4-6, de Serena Williams, locul 16 WTA. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni in turul patru la MELBOURNE pe SERENA WILLIAMS din SUA, LIVE VIDEO pe EUROSPORT si ONLINE.

Halep sau Serena: Stim toate sfert finalistele de la Australian Open la fete, mai putin ultima. Cum arata tabloul

In noaptea de duminica spre luni, alte trei jucatoare au trecut de optimi, iar acum toata lumea asteapta deznodamantul meciului Halep - S. Williams luni, ora 10, Eurosport).

Simona Halep paraseste Australian Open invinsa de Serena Williams

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala din optimi a Australian Open dupa un meci intens de trei seturi, castigat in cele din urma de jucatoarea americana, cu 6-1, 4-6, 6-4.

VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Petra Kvitova este, cel putin provizoriu, noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Cehia depasind-o in clasamentul virtual pe Simona Halep dupa ce a obtinut calificarea in semifinalele de la Australian Open. Petra castigatoare a doua Grand Slam-uri in cariera) a trecut de Ashleigh Barty, favorita gazdelor, scor 6-1, 6-4.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

Simona Halep, eliminata de la Australian Open, dupa un meci infernal cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Wiliams la Australian Open, dupa un meci extrem de disputat si extrem de echilibrat. Serena Wiliams a castigat categoric in primul set cu 6-1, iar in al doilea a revenit.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep a pierdut locul I WTA

Simona Halep, care va ajunge dupa Australian Open cel putin pe locul 3 WTA, a declarat, astazi, la sosirea in tara, ca nu vrea sa se gandesca la revenirea pe locul I WTA.

Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Naomi Osaka favorita numarul 4) s-a calificat miercuri in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1, de Elina Svitolina cap de serie numarul sase). in urma acestui rezultat, Simona Halep a fost depasita in ierarhia WTA si de nipona, ajungand pe locul trei in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )