Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce a patit caricaturistul care a ironizat-o pe Serena Williams dupa finala de la US Open

Adevărul Adevărul,
Ce a patit caricaturistul care a ironizat-o pe Serena Williams dupa finala de la US Open

Mark Knighteste unul din cei mai importanti caricaturisti australieni, iar desenul cu Serena Williams a fost publicat in ziarul din Melbourne Herald Sun. continuă pe Adevărul

Cum se justifica autorul caricaturii cu Serena Williams, care a facut inconjurul lumii

Un caricaturist australian a fost criticat dur pentru un desen in care a reprezentat-o pe Serena Williams, dupa finala de la US Open.

Un caricaturist australian pune gaz pe foc in scandalul cu Serena Williams

Mark Knight, caricaturist la publicatia australiana Herald Sun, a portretizat intr-o nota de umor caracteristica una dintre scenele care au avut-o in prim plan pe Serena Williams in finala de la US Open cu Naomi Osaka.

Dupa scandalul din finala US Open, Serena Williams si-a pus la punct si antrenorul: Nu il inteleg

Serena Williams s-a suparat si pe antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dupa cele intamplate in timpul si dupa finala pierduta cu Naomi Osaka la US Open.

Prima reactie a arbitrului Carlos Ramos dupa incidentul cu Serena Williams: Arbitraj perfect nu exista / Portughezul nu a iesit pe strazile New York-ului n ziua de dupa finala US Open

Carlos Ramos a discutat pentru prima data cu presa dupa finala feminina pe care a arbitrat-o la US Open. Portughezul a vorbit cu jurnalistul Miguel Seabra, de la Tribuna Expresso. Arbitraj perfect nu exista, s-a rezumat sa puncteze Ramos. Pentru a evita orice fel de probleme, lusitanul nu a iesit pe strazile New York-ului in ziua de dupa partida dintre Serena si Naomi Osaka.

Caricatura cu Serena Williams starneste furie pe internet

Dupa criza de nervi din finala pierduta in fata japonezei Naomi Osaka, celebra Serena Williams a fost desenata de un caricaturist australian intr-o ipostaza care i-a amuzat pe multi, dar i-a si infuriat pe altii, acestia din urma considerand gestul drept rasist.

Gest fara precedent pe care arbitrii din tenis il pregatesc dupa scandalul facut de Serena Williams la US Open

Serena Williams a pierdut finala de la US Open si a provocat un scandal imens la adresa arbitrului partidei cu Naomi Osaka.

Dovada clara ca Serena Williams a provocat intentionat incidentele din finala de la US Open

Serena Williams a pierdut finala de la US Open si a provocat un scandal imens la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a facut hot.

Martina Navratilova, dupa scandalul facut de Serena Williams: Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se ntrebe: sunt suficient de fair-play, mi respect ndeajuns rivalii?

Episodul din finala de la US Open dintre Serena Williams si arbitrul Carlos Ramos a facut inconjurul lumii, iar multe nume influente din lumea tenisului si-au spus parerea despre acest incident. Iesirea ei nu este in regula n. r. a Serenei). Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se intrebe: sunt suficient de fair-play, imi respect indeajuns rivalii?, a fost de parere Martina Navratilova, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam.

Publicatia australiana The Herald Sun nu considera rasist desenul n care este caricaturizata Serena Williams

Tabloidul The Herald Sun cu sediul la Melbourne, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

Autorul caricaturii cu Serena Williams se apara: Am desenat-o asa cum este, o femeie afro-americana solida

Tabloidul australian The Herald Sun, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )