Libnet.ro
UNICEF

12:30

Serena Williams eliminata de la Australian Open. A ratat patru mingi de meci!

Online Sport Online Sport,
Serena Williams eliminata de la Australian Open. A ratat patru mingi de meci!

Aventura Serenei Williams la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut incredibil in fata Karolinei Pliskova de la 5-1 in decisiv. continuă pe Online Sport

Capul sus, Simona! Halep s-a luptat admirabil cu Serena Williams si a parasit Australian Open dupa un meci fabulos

Simona Halep a pierdut pentru a noua oara in zece meciuri cu Serena Williams 16 WTA), dar a chinuit-o in multe momente pe americanca de 37 de ani si a parasit terenul in aplauzele publicului.

VIDEO Australian Open: Serena Williams, eliminata dramatic de Karolina Pliskova, desi a condus cu 5-1 n decisiv si a avut patru mingi de meci

Serena Williams a avut parte de un adevarat thriller impotriva Karolinei Pliskova, americanca fiind eliminata in sferturile de la Australian Open desi a condus cu 5-1 in setul decisiv si a avut patru mingi de meci!.

infrangere uluitoare pentru Serena Williams: A fost infranta dupa ce a avut 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci

Final de meci de cosmar pentru Serena Williams, miercuri, in sferturile de la Australian Open! in ciuda faptului ca a condus cu 5-1 in decisiv si serviciul, Serena a fost invinsa de cehoaica Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni in turul patru la MELBOURNE pe SERENA WILLIAMS din SUA, LIVE VIDEO pe EUROSPORT si ONLINE.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open (10:00)

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le aduce fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Cel mai asteptat meci al inceputului de an in tenisul mondial feminin le-a adus fata in fata pe Simona Halep si Serena Williams. Un meci pentru un loc in sferturi la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Pliskova a SNOPIT-O pe Serena Williams in sferturile Australian Open, dar ADEVARATUL SPECTACOL l-a dat... sotul ei! Spectatorii si-au facut cruce (VIDEO)

Karolina Pliskova 8 WTA) a reusit minunea la Australian Open, acolo unde a eliminat-o pe Serena Williams 16 WTA) in faza sferturilor de finala, la capatul unui meci dramatic incheiat in trei seturi, 6-4 / 4-6.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open: in primul set m-am simtit ca si cum as fi fost lovita de tren

Liderul WTA Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de la finalul meciului pierdut in fata Serenei Williams la Australian Open, ca in primul set s-a simtit ca si cum ar fi fost lovita de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )