Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport, la Turneul Campioanelor. Simona, comparata cu Serena Williams

B1 B1,
Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport, la Turneul Campioanelor. Simona, comparata cu Serena Williams

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Bruneau Sylvain, antrenorul Biancai Andreescu, a comparat-o. continuă pe B1

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video. Marele meci asteptat de romani la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video se joaca luni, dupa ora 14. 00, la Turneul Campioanelor, in Grupa Violet. Meciul este LIVE VIDEO la Digisport si LIVE TEXT la.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Duel in premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Este o mare provocare pentru mine, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep dupa ce si-a aflat adversarele din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport. Cum i-a schimbat Halep cariera mai tinerei sale adversare: Totul, dupa o discutie in masina

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. intr-o conferinta de presa, Simona Halep si-a amintit de.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport. Martina Navratilova a analizat sansele fiecarei sportive in parte: Ce spune de Halep

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Marea campioana Martina Navratilova a facut o scurta.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport. Tatal campioanei din Canada: incercam sa o tinem cu picioarele pe pamant

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Meciul este unul extrem de asteptat mai ales de catre.

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Se stie ora meciului Simona Halep - Bianca Andreescu

Cel mai asteptat meci pentru noi romanii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep si Bianca Andreescu, luni, in faza grupelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )