Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, n finala la Melbourne - Duel cu Petra Kvitova pentru marele trofeu si pentru locul 1 n lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, n finala la Melbourne - Duel cu Petra Kvitova pentru marele trofeu si pentru locul 1 n lume

Karolina Pliskova nu a reusit sa mai produca o revenire de senzatie precum a facut-o impotriva Serenei Williams, jucatoarea din Cehia fiind invinsa in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-4, de Naomi Osaka. Cap de serie numarul patru, nipona bifeaza a doua finala consecutiva de Grand Slam din cariera - in septembrie a castigat US Open-ul. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

Australian Open: Naomi Osaka, n semifinale - Simona Halep a cobort pe locul 3 n clasamentul WTA

Naomi Osaka favorita numarul 4) s-a calificat miercuri in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-1, de Elina Svitolina cap de serie numarul sase). in urma acestui rezultat, Simona Halep a fost depasita in ierarhia WTA si de nipona, ajungand pe locul trei in ierarhia mondiala.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

Naomi Osaka si Petra Kvitova vor disputa finala de la Australian Open

Trofeul din acest an de la Australian Open va fi disputat de jucatoarele Naomi Osaka si Petra Kvitova in urma semifinalelor programate joi.

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Karolina Pliskova, victorie n doua seturi cu Garbine Muguruza; Naomi Osaka si Elina Svitolina, calificate n sferturi

Karolina Pliskova 8 WTA), cap de serie numarul 7, a obtinut o victorie lejera in fata spaniolei Garbine Muguruza 18 WTA), calificandu-se astfel in sferturile de finala de la Australian Open. Cehoaica nu i-a lasat prea multe sanse adversarei sale, impunandu-se cu 6-3, 6-1, dupa numai o ora de joc. in sferturi au mai ajuns Naomi Osaka si Elina Svitolina.

VIDEO Australian Open: Nu a fost loc de surprize - Petra Kvitova, n finala la Melbourne (7-6, 6-0 cu Danielle Collins)

Parcursul de vis al lui Danielle Collins la Australian Open s-a oprit in semifinale, faza a competitiei unde surprinzatoarea americanca a fost invinsa in doua seturi, scor 7-62), 6-0, de Petra Kvitova.

VIDEO Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori.

VIDEO Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Dupa ce a eliminat din competitie nume importante precum Angelique Kerber, Julia Goerges sau Caroline Garcia, Danielle Collins 35 WTA) a mai reusit o victorie impresionanta la Australian Open: 2-6, 7-5, 6-1 cu Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA). Americanca in varsta de 25 de ani s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne, acolo unde o va astepta pe invingatoarea dintre Petra Kvitova si Ashleigh Barty.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )