Libnet.ro
UNICEF

16:00

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Ekaterina Alexandrova (43 WTA), adversara Simonei Halep din turul doi

Ekaterina Alexandrova, Rusia - locul 43 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

Cincinnati: Venus Williams este viitoarea adversara a lui Halep, daca romanca trece de Madison Keys

Simona Halep a aflat cu cine se va intalni in sferturile de finala de la Cincinnati, pana sa castige meciul din optimi. Venus Williams nr. 65 WTA) a castigat partida cu jucatoarea din Croatia, Donna Vekic nr. 26 WTA), si s-a calificat mai departe la turneul din Ohio, scor 2-6, 6-3, 6-3, potrivit Mediafax.

FOTO Cine e Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep la Cincinnati si care este pasiunea neobisnuita a rusoaicei stabilita la Praga

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Cincinnati, direct in turul secund, unde o va intani pe Ekaterina Alexandrova,.

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren.

Sansa uriasa pentru Simona Halep la Cincinnati! Serena Williams si-a anuntat retragerea

Serena Williamsa anuntat, marti seara, ca nu va participa la turneul de la Cincinnati, la cateva zile dupa ce a abandonat in finala competitiei de la Toronto, transmite news. ro.

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

WTA Cincinnati: Simona Halep va debuta miercuri la competitia americana (duel cu Ekaterina Alexandrova de la ora 18:00)

Simona Halep, numarul 4 mondial, va juca, astazi, de la ora 18:00, cu jucatoarea din Rusia Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, in turul doi al turneului de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in opti.

WTA Cincinnati: Ashleigh Barty, in sferturi dupa ce Kontaveit a servit pentru castigarea partidei

Asleigh Barty 2 WTA si cap de serie 1) s-a calificat in sferturile competitiei de la Cincinnati, dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit Estonia, 20 WTA), scor 4-6, 7-5, 7-5. Meciul a durat doua ore si 11 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )