Libnet.ro
UNICEF

00:07

Darren Cahill, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 cu in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, aflate fiecare in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova. continuă pe Adevărul

Brad Gilbert, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, ambele aflate in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

Darren Cahill, despre evolutia Simonei Halep: Astea sunt lucrurile care ma fac mandru de ea

Darren Cahill a vorbit despre evolutia Simonei Halep la Australian Open si despre atmosfera care a fost in familia lui in momentul in care a decis sa intrerupa colaborarea cu fostul lider mondial, in urma cu un an. Darren Cahill: Simona este la fel de nervoasa pe teren Pun prea multa presiune pe ea? Eu .

Darren Cahill, incantat dupa ce a vazut o capodopera de meci: Ce a postat dupa victoria lui Federer

Antrenorul australian al Simonei Halep s-a delectat in sferturile Australian Open cu o partida fabuloasa in care Roger Federer a fost precum Bruce Willis in seria filmelor Die hard.

Darren Cahill: Simona Halep este pregatita pentru meciul cu Mertens din optimi

Darren Cahill a vorbit despre meciul pe care Simona Halep il va juca impotriva lui Elise Mertens. Antrenorul a declarat ca fostul lider mondial este bine din toate punctele de vedere si ca este pregatit pentru meciul din a doua saptamana de la Australian Open.

Digisport: Darren Cahill a reactionat imediat dupa revenirea superba a lui Federer. Antrenorul Simonei a fost din nou la inaltime

Roger Federer 38 de ani, 3 ATP) este primul semifinalist de la Australian Open. Campionul elvetian a salvat nu mai putin de 7 mingi de meci inainte de a-l invinge pe americanul Tennys Sandgren, locul 100 mondial, cu scorul de 6-3, 2-6, 2-6, 7-6 8), 6-3.

Darren Cahill, interviu spectaculos: a povestit, in premiera, cum e sa lucrezi cu Simona Halep

Darren Cahill a oferit, in exclusivitate pentru Eurosport, un interviu in care a povestit detalii spectaculoase, despre colaborarea sa cu sportiva constanteanca, de 28 de ani.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Rafael Nadal pierde primul set la Australian Open

Liderul mondial Rafael Nadal s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Australian Open dupa un test complicat impotria australianului Nick Kyrgios.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )