Libnet.ro
UNICEF

14:45

DigiSport: Simona Halep, in istoria tenisului! Performanta uriasa pentru campioana de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep, in istoria tenisului! Performanta uriasa pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep va intra in istoria tenisului, peste doar o saptamana. Sportiva de 28 de ani va deveni jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive petrecute in Top 10 WTA. continuă pe Hotnews

Digisport: Simona Halep, despre momentul retragerii: Sa va spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta! Anuntul sportivei noastre

Simona Halep e in optimi la Australian Open, dupa victoria in doua seturi cu Yulia Putintseva 6-1, 6-4). La conferinta de presa de la final, sportiva noastra a fost intrebata despre momentul retragerii, in contextul in care Wozniacki a spus adio tenisului, dupa eliminarea de la Melbourne.

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

Simona Halep vorbeste despre retragerea din tenis

La o zi dupa ce Caroline Wozniacki a spus adio tenisului, Simona Halep a vorbit despre momentul cand va agata si ea racheta in cui.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei.

Simona Halep, declaratia care a socat o lume intreaga. Probabil, voi anunta ca voi juca un ultim meci si ma voi retrage!

Ajunsa la 28 de ani, Simona Halep va juca optimile de finala de la Australian Open 2020, impotriva belgiencei Elise Mertens. Disputa va avea loc pe 27 ianuarie. inca nu se stie ora oficiala de joc, dar cert este ca Simona are sansa de a ajunge in finala turneului. Simona Halep, declaratia care a socat .

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )